Yay Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Yay Burcu

Sevgili Yay burcu, 2015 yılında sizin için önemli olan tek şey eğlence olabilir. Zevkleriniz ve eğlence hayatınız bu yıl içerisinde sizi fazlasıyla meşgul edecek. 2014 yılında sosyal çevreniz genişlemeye başlamıştı ve bu yıl içerisinde doruklara ulaşmış olacak. Kendinizi asla yalnız hissetmeyeceksiniz. Sürekli olarak arkadaşlarınızla, ailenizle ya da birlikte olduğunuz kişiyle zaman geçireceksiniz. Her anlamda özgürlüğü doruklarda yaşamak istiyorsunuz ancak dayanamadığınız tek şey yalnız kalmak. Merak etmeyin, 2015 yılında bu duyguyu asla tatmayacaksınız.

2015 yılının bu kadar hareketli olması, enerjinizin de zaman zaman tükenmesine neden olabilir. Durmak nedir bilmeyeceksiniz. Enerjinizi yeniden toplamak adına ufak ama önemli terapiler yapabilirsiniz. 2015 yılında arkadaşlıklar ve sosyal yaşantı çok fazla ön planda olacak.

Hedefleriniz ve amaçlarınız doğrultusunda hareket etmeyi seversiniz ve bu yıl da hedeflediğiniz noktalara ulaşma fırsatıyla karşılaşacaksınız. Önünüzde engel olarak gördüğünüz her şeyi kolaylıkla aşabileceksiniz. Her şeyin bu kadar kolay ve zahmetsizce üstesinden gelmek, aslında sizin de şaşırmanıza neden olacak. Ayrıca ailenizden, dostlarınızdan ve varsa eşinizden çok büyük destekler alacaksınız. Özellikle çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kariyerinizin yüksek seviyelere ulaşmasını sağlayabilir. Zaten hedefiniz de daima bu yönde ve sizin için başka bir seçenek yoktur. 2017 yılına kadar olgunlaşma sürecinde olacaksınız. Yaşınızın ne olduğu önemli değil, 15, 35 veya 50 yaşında da olsanız bu olgunluğu hissedeceksiniz.

Yay Burcu 2015 Aşk Hayatı

Sevgili Yay burcu, 2015 yılında Jüpiter sizi ödüllendirmeye devam ediyor ve geçen yıl olduğu gibi bu yılda hareketli bir aşk hayatına sahip olacaksınız. Aşkı derinlerde yaşayacak ve şimdiye kadar elde etmediğiniz deneyimler elde edeceksiniz. Söz konusu aşk ve birliktelik olduğunda mükemmel denilebilecek fırsatlarla karşılaşacaksınız. Özellikle Haziran 2015'e kadar kuracağınız ya da var olan birlikteliğiniz size duygusal anlamda önemli kazançlar getirecek.

Ayrıca bu yıl içerisinde çok fazla seyahat edeceksiniz ve bu seyahatler genellikle partneriniz için gerçekleşebilir. Romantizmi en üst seviyelerde yaşayacaksınız. Ayrıca bu seyahatler, birlikteliği olmayan Yay burcu insanları için de güzel gelişmeler anlamına gelmekte. Hayalini kurduğunuz kişiyle tanışabilir, güzel birliktelik kurabilirsiniz.

Jüpiter, zaman zaman yalnız kalma isteğinizi çok yükseklere çıkartabilir. Bu nedenle kendinizi bunalmış hissedeceğiniz zamanlar olacak. Özellikle aşk hayatınız bu anlamda sizi zorlayabilir. Bu tarz dönemlere hazırlıklı olmanızda yarar var. Hâlihazırda devam eden birlikteliğiniz, alacağınız bu olumsuz etkilerden zarar görebilir. Ciddi birlikteliği olan Yay burcu insanları için bu durum çok sıkıntılı olabilir. Bazılarınızın birlikteliği, 2015 yılında sonlanabilir.

Yay Burcu 2015 İş Hayatı

Sevgili Yay burcu, 2015 yılında çalışma arkadaşlarınızın çok fazla desteğini görecek ve özellikle profesyonel anlamda önemli adımlar atacaksınız. Jüpiter, 2015 yılında sizi paraya boğabilir. Beklediğinizden veya hayal bile edemediğinizden fazla para kazanabilirsiniz. Bunun için gerekli olan tek şey, dikkatli olmanız. Mantıklı adımlar atmaya özen gösterin, aşırı riskler almamaya çalışın. İşinizi doğru yaptığınız sürece, terfi ve maddi güç sizin olacak.

Haziran 2015'e kadar olan dönemde parasal açıdan son derece şanslı olacaksınız. Yeni yatırımlar yapacak ve bu konuda çok fazla şanslı olacaksınız. Çevrenizdeki insanların desteğini almaktan asla çekinmemelisiniz. Alacağınız etkiler sürekli karşılaştığınız etkiler değil, bu nedenle en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.

2015 yılında iş hayatınız adeta savaş alanı gibi yoğun olacak. Bu yıl içerisinde hayatınıza girecek kişiler, kariyeriniz açısından size önemli etkilerde bulunabilir. Sosyal anlamda yapacağınız bağlantılarda size fayda sağlayacak. Güç sizden yana ve bunu kesinlikle küçümsememelisiniz. Bulunduğunuz her ortamda, girdiğiniz her kapıda iş zekânızı konuşturmalısınız. İstediğiniz her şeye sahip olacaksınız.

Yay Burcu 2015 Sağlık

Sevgili Yay burcu, 2015 yılında sağlığınız önem kazanıyor. Özellikle iç dünyanıza geri dönmek isteyebilirsiniz ve dönmelisiniz de. Her anlamda yoğun bir hayatınız var. Bu kadar tempo, sağlık açısından sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Bilinçli hareket edin ve sizi rahatlatacak gezilere katılın. Dinlenmeniz gerekiyor ve bu uyarıyı kesinlikle hafife almayın. Kısa süre dinlenmeye vakit ayırmamanız, yatakta 3-5 gün geçirmenize neden olabilir. Mayıs ayından sonra enerjiniz tavan yapacak. Bu nedenle yılın ilk aylarında daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Yay Burcu 2015 Falı. Yay Burcu 2015. 2015 Yay Burcu Fal.