Yengeç Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç burcu, 2014 yılının sizin için zorluklarla geçtiğini söyleyebiliriz. Zaman zaman hayatınızda oldukça güzel gelişmelerle karşılaştınız ve bu da yılı orta seviyelerde geçirmenizi sağladı. 2015 yılında yaşanacak her şey, geride kalan yıl içerisinde yaşananların unutulmasını sağlayacak. Şans ve sürprizlerin gezegeni Jüpiter, 2015 yılında size olumlu etkiler sunuyor olacak. Bu gelişmeler, çok uzun sürede bir gerçekleşmektedir ve sizin de bu gelişmeleri en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor. 2014 yılında attığınız adımların faydalarını görebilir, başlattığınız projelerin meyvelerini 2015 yılı içerisinde toplayabilirsiniz.

2015 yılında belki de rüyalarınızı süsleyen gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. 2015 yılının ilk aylarında biraz zorluklarla karışılacaksınız ancak özellikle Mart ayından sonra fazlasıyla güzel gelişmeler yaşanacak. Aslında ihtiyacınız olan tek şey, sabır! Yaşanan gelişmeleri öncelikle izleyin ve harekete geçmek için doğru zamanı bekleyin. Mayıs 2015'e kadar olumlu girişimler yapabilirsiniz.

Nisan 2015'te yaşanacak gezegensel olaylar, ilişkiler konusunda daha ateşli olmanızı ve ihtiraslı olmanızı sağlayacak. Zaman zaman bu alanda zorluklarla karşılaşacaksınız ancak bu durum moralinizi fazla bozmayacak. Zorlu dönemin arkasından, Jüpiter ve Satürn ilişkiniz konusunda daha romantik olmanızı ve olumlu paylaşımlar yapmanızı sağlayacak. Ekim 2015'ten sonra daha romantik olabilirsiniz ve bu tür paylaşımlarınız, karşı cins konusunda dayanılmaz olmanıza neden olabilir. 2015 yılı, hem kapanışa hem de açılışa tanıklık edeceğiniz bir yıl olacak.

Yengeç Burcu 2015 Aşk Hayatı

Sevgili Yengeç burcu, 2015 yılında Jüpiter kişisel olarak daha fazla güçlenmenizi sağlayacak ve yaşanacak gelişmeler birlikteliği olmayan Yengeçler için çok güzel fırsat anlamına gelmekte. Siz, aşk hayatınız söz konusu olduğunda utangaç davranan bir karaktere sahipsiniz. Ancak, 2015 yılı içerisinde bu davranışınızdan kurtulacak, karşı cins konusunda daha girişken olacaksınız. Arzularınıza göre hareket edecek, rüyalarınızın peşinden gideceksiniz. Kozmik anlamda alacağınız etkiler, sizin oturup beklemenize engel olacak ve harekete geçeceksiniz.

Uzun süredir var olan ve sıkıntılı olan birlikteliğiniz var ise, bu yıl içerisinde size yük olan ve mutsuz olmanıza neden olan birlikteliğinizi sonlandırabilirsiniz. Son derece saygılı ve kibar kişilersiniz. Ne olursa olsun bu özelliğinizden vazgeçmiyorsunuz. Ancak zaman zaman tersi biçimde rol yapmak, size fayda sağlayabilir. Birlikteliğinizi ilgilendiren, aklınızda çok fazla soru ve kuruntu var ise, 2015 yılında zaman zaman sesinizi yükseltmelisiniz.

2015 yılı içerisinde partnerinizle ayrılmanız size aslında iyi gelebilir. İhtiyacınız olmayan ve sizi sıkan kişiden kurtulacaksınız. Yılın son ayında romantizme karşı olan bakış açınız değişime uğrayacak. Aşk hayatınız daha hareketli olacak. 2015 yılında yaşayacağınız her şey, size birtakım şeyler kazandıracak ve siz bu durumdan fazlasıyla mutlu olacaksınız.

Yengeç Burcu 2015 İş Hayatı

Sevgili Yengeç burcu, 2015 yılında söz konusu iş hayatınız olunca büyük patlamalar ve önemli gelişmeler yaşanabilir. Yapılacak önemli girişimler kolay ve basit olmaz. Öncelikle bu durumun farkına varmalısınız. İş hayatınızda yaşanacak gelişmeler, 2015 yılının belirli bölümlerinde stresli olmanıza neden olabilir. İş hayatında adınızı duyurmak ve son derece başarılı olmak istiyorsanız, bu stresli dönemle başa çıkmayı öğrenmelisiniz. Akan her damla terin karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

Nisan 2015'te yaşanacak gelişmeler, kariyer yaşantınızın da aydınlanmasına yardımcı olacak. Kafanızda bulunan her soru daha da netlik kazanacak. Bu yıl, önemli olan tek şey kendi inandıklarınızın peşinden gitmeniz ve hislerinize güvenmeniz olacak. Özellikle iş hayatınızı ilgilendiren yolculuklar gündeme gelebilir. İş değişikliği yapmak isteyen Yengeç burcu insanları için olumlu sonuçlar alınamayabilir. Bu nedenle var olan işinize daha fazla yoğunlaşmalı ve nasıl başarılı olabileceğinizin yollarını aramalısınız.

2015 yılında terfi almanız ve devamında maaşınızın artması söz konusu olabilir. Bu yıl içerisinde alacağınız tüm etkiler, geride kalan yıl içerisinde hazırlıktan geçti. 2015 yılı içerisinde nasıl başarılı olacağınızı ve neyi gerçekten istediğinizi fark edeceksiniz. Jüpiter, Temmuz 2015'ten sonra parasal anlamda güçlenmenizi ve son derece şanslı olmanızı sağlayacak.

Yengeç Burcu 2015 Sağlık

Sevgili Yengeç burcu, 2015 yılının Haziran ayına kadar olan döneminde sağlığınız bomba gibi olacak. Jüpiter, bu anlamda sizi çok fazla şanslı kılıyor. Ancak, Nisan 2015'te stresli dönemler söz konusu olabilir. Sizin için önemli olan bunlara hazırlıklı olmak. Vücudunuza ve zihinsel durumunuza her zamankinden daha fazla önem vermelisiniz.

Mayıs 2015'ten sonra sağlığınızı daha iyi seviyelere çekecek uğraşlar bulmalısınız. Özellikle spor yapmaya daha fazla vakit ayırmalısınız. Yılın son ayında daha stresli olabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırın ve kendinizi negatif enerjilerden arındırın. Beslenme durumunuz da önemli olacak.

Yengeç Burcu 2015 Falı. Yengeç Burcu 2015. 2015 Yengeç Burcu Fal.