Koç Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Koç Burcu

Sevgili Koç burcu, 2014 yılında adeta devrimci bir ruha sahiptiniz. Karşınıza çıkan her olaya ya da her insana meydan okumaktaydınız. 2015 yılında daha sakin olacaksınız ve daha doğrusu aldığınız etkileri daha doğru şekilde değerlendirebileceksiniz. 2015 yılı biraz daha dinleneceğiniz bir yıl olabilir. 2014 yılının sonlarına kadar son derece hareketli ve enerji doluydunuz. 2015 yılında da aynı durum devam ediyor olacak. 2015 yılına bu anlamda hazırlıklı olmalısınız.

2015 yılı sarsıntılı geçecek bir dönem gibi görünebilir ancak siz karşınıza çıkan fırsatları doğru değerlendirdiğiniz sürece, hedeflerinize daha doğru şekilde ilerleyebilirsiniz. Yılın başlarında hayatınızın bulunduğu noktayı analiz etmelisiniz. Geride kalan yılları nasıl geçirdiniz? Gelecek yılları nasıl geçireceksiniz? Gezegenler, 2015 yılında büyük potansiyel sunacak ve siz bu durumdan en olumlu şekilde faydalanmalısınız. Bakış açınızı daha pozitif seviyelere çekmelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Mars, Temmuz 2015'e kadar aşk ve ilişkiler evinizi etkiliyor olacak. Bu durumun son derece olumlu olduğunu söylemeliyiz. Ancak Mart 2015'e kadar, söz konusu aşk hayatınız olduğunda bir duraklama döneminin içerisine girebilirsiniz. Ayrıca iş ortağınızla da ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Jüpiter, alacağınız tüm olumsuz etkilerin ortadan kalkmasını sağlayacak. Özellikle aşk hayatınızda daha romantik ve daha açık olacaksınız. Maddi anlamda da rahatlama ve olumlu gelişmeler söz konusu olacak.

Koç Burcu 2015 Aşk Hayatı

Sevgili Koç burcu, 2015 yılında kuracağınız birliktelik sizi yansıtıyor olacak. Birlikteliğiniz, hayattan çok önemli dersler çıkartmanıza neden olabilir. Mars'ın aşk evinizde olması, kuvvetli etkiler altında olmanıza neden olacak. İlişkiniz konusunda daha kararlı olmalısınız. Kararlı olayım derken, sert ve saldırgan olmamaya da özen göstermelisiniz. İkisi arasındaki çizginin farkına varmalısınız. Bekâr olan Koç burcu insanları, 2015 yılının ilk aylarında daha cesur davranmalı ve daha girişken olmalısınız.

Beğendiğiniz kişiyle gidip hemen konuşacak kadar cesur olmalısınız. Mart ayından sonra, aşk hayatınızda daha sıkıntılı dönemler yaşanabilir. Zaman zaman partnerinizle uyuşmazlık yaşayabilirsiniz. Tansiyonun yüksek olması, sizin de keyifsiz olmanıza neden olabilir. Birlikteliğinizin uzun süreli olmasını istiyorsanız ya da hâlihazırda bulunan birlikteliğiniz uzun süredir devam ediyorsa, işler bu dönem içerisinde biraz daha karışık olabilir. Girişken olayım derken daha saldırgan bir hal alabilirsiniz.

Nisan 2015'ten sonra aşk hayatınız daha hareketli olacak. Değer verdiğiniz kişilere bu anlamda fırsatlar tanımalısınız. Karşınızdaki kişiye ne hissediyorsanız, onu o an içerisinde belli etmelisiniz. Tutuk ve isteksiz olmak size bir şey kazandırmayacaktır. Pasif yönlerinizden olabildiğince sıyrılmalısınız. Mayıs 2015'te aşk hayatınızda yine fırtınalar hâkim olabilir. Yine dikkatli olmalı ve davranışlarınızı en ılımlı şekilde sergilemelisiniz. Bu aydan sonra aşk hayatınız yılsonuna kadar daha da zevkli olacak ve aldığınız etkilerden fazlasıyla memnun kalacaksınız.

Koç Burcu 2015 İş Hayatı

Sevgili Koç burcu, 2015 yılında profesyonel potansiyeliniz daha da artıyor olacak ve kariyeriniz için önemli adımlar atacaksınız. İş hayatınız söz konusu olduğunda daha oturaklı davranacak ve mantık dışı hareketler sergilemeyeceksiniz. 2015 yılının ilk dönemlerinde, iş hayatınızda patlamalar yapabilirsiniz ve sizin de tüm bu gelişmelere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Daha fazla para kazanabilirsiniz.

Venüs, Mart 2015'ten sonra sizi daha da güçlendirecek ve gücünüzü iş hayatınıza istediğiniz şekilde aktarabileceksiniz. İşbirliği konusunda daha istekli olacaksınız. Haziran 2015'ten sonra ise, iş hayatınız konusunda daha yaratıcı olacak ve var olan yaratıcılığınızı maddi gücünüzü geliştirmek adına kullanabileceksiniz. Sanatsal işler yapan Koç burcu insanları, siz de 2015 yılı içerisinde güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız. İş arayan ya da iş değiştirmek isteyen Koç burcu insanları için de güzel gelişmeler yaşanacak, hazırlıklı olmalısınız.

Koç Burcu 2015 Sağlık

Sevgili Koç burcu, 2015 yılı içerisinde fazlasıyla hareketi olacak ve enerjinizi sonuna kadar kullanacaksınız. Bu nedenle kendinizi zaman zaman güçsüz hissedebilirsiniz. Lider özelliklere sahip olmanız, gereksiz yere gerginleşmenize neden olabilir. Her şeyi içimize atmayın, ne hissediyorsanız açıkça dışarıya çıkarmalısınız. Ayrıca içinizde bulunan negatif enerjiyi tüketmek için de girişimlerde bulunmalısınız.

Özellikle Nisan 2015'ten sonra daha fazla dinlenmeye özen göstermelisiniz. Tüketeceğiniz gıdalara da dikkat edin. Fazla yağlı olmamalı. Sosyal hayatı yoğun olan ve sürekli partilere katılan Koç burcu insanları, bu yıl içerisinde fazla alkol tüketmemeye de özen göstermelisiniz.

Koç Burcu 2015 Falı. Koç Burcu 2015. 2015 Koç Burcu Fal.