Boğa Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Boğa Burcu

Sevgili Boğa burcu, 2015 yılı 2014 yılından daha durgun başlayacak. Ancak bu durumun olumsuz olduğunu düşünmemelisiniz. Siz, durgun dönemlere rahatlıkla ayak uydurabilirsiniz. Atacağınız her adımı daha dikkatli atmayı başarabilirsiniz. 2015 yılında yaşanacak güzel gelişmeler, yılın ilerleyen dönemlerinde ortaya çıkacak ve siz de bu durumun farkına fazlasıyla varacaksınız. Merkür ve Venüs, yılın ilk aylarına kadar geriliyor olacak. Bu durum da hayatınızın her bölümünde kısa süreli durgunluk anlamına gelmektedir. Yine de 2015 yılının Nisan ayına kadar olan döneminde güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu dört aylık dönemi çok fazla sıkıntılı geçirmeyeceksiniz.

2015 yılında yaşanacak astrolojik olaylar, hisleriniz konusunda da yenilenmenizi sağlayacak. Özellikle Nisan 2015'ten sonra çok büyük değişimler söz konusu olacak. 2014 yılını gözden geçirin, aldığınız kararları ya da neler başardığınızı. Geride kalan yılda yaptığınız başlangıçlar ve girişimler, 2015 yılında size fayda sağlamaya başlayacak. Ekim 2015'ten sonra kişisel olarak bir takım testlerden geçeceksiniz. Karşınıza çıkan dönemi en iyi şekilde geçirmek istiyorsanız, sizin için doğru olacak davranışlar sergilemelisiniz.

2015 yılı içerisinde sezgilerinize daha fazla güvenmelisiniz. Karşılaştığınız testlerin daha renkli ve eğlenceli olacağını göreceksiniz. Özellikle iş hayatınızdaki üstlerinizle aranızdaki olumsuz koşullar ortadan kalkabilir. Karşınıza çıkan birçok olaydan, çok fazla dersler çıkartmış olmalısınız. Sahip olduğunuz hisleriniz muazzam bir güce sahip olacak. Yine de zaman zaman zorluklarla karşılaşacağınızı bilmelisiniz. Satürn, hayranlık uyandıracak bir karaktere sahip olmanızı sağlayacak.

Boğa Burcu 2015 Aşk Hayatı

Sevgili Boğa burcu, 2015 yılında daha önce burcunuzla uyumsuz açılarda olan ve geçen yıl burcunuzla uyumlu açılarda bulunmaya başlayan Satürn, yine bu yıl içerisinde de burcunuzla uyumlu açılarda bulunacak. Ancak şunu da belirtmeliyiz, 2015 yılı içerisinde Satürn'ün olumsuz konumunu zaman zaman hissedeceksiniz. Satürn'ün olumsuz etkilerini en iyi şekilde üzerinizden atmayı başarır ve o dönemi aşk konusunda kayıpsız geçirirseniz, önümüzdeki 30 yıllık süreci de, aşk konusunda sıkıntısız ve sorunsuz geçirebilirsiniz.

2015 yılında, geride bıraktığımız yıl içerisinde yaşanan olumsuzluklar yaşanmayacak ve aşk hayatınızda istediğiniz gelişmelerle karşılaşacaksınız. Evli olan kişiler, olumsuz etkilerle baş edemeyip eşinden ayrılma kararı almış olabilir. Birlikteliğinde sorunlarla karşılaşan kişiler, daha fazla oturaklaştı ve olgunlaştı. Bu süreçten sonra kuracağınız birliktelik, size daha fazla fayda sağlayabilir ve atacağınız her adımı daha mantıklı atabilirsiniz.

Geride kalan yılı ilişkiniz olmadan geçirdiyseniz ve bu durum sizi çok fazla üzdüyse, artık üzülmeyeceksiniz. 2015 yılında her şey değişiyor olacak. Özellikle Mayıs ayından sonra aşk hayatınız daha da hareketlenecek. Aşk hayatınızda yaşanacak gelişmeleri belirgin bir şekilde hissedebileceksiniz. Ancak Ekim 2015'te kısa süreli fırtınalı bir dönem yaşanacak. Birlikteliğiniz bu fırtınalı döneme hazır olmalı. Karşılaşacağınız her sorunu çözmeye çalışmalısınız.

Boğa Burcu 2015 İş Hayatı

Sevgili Boğa burcu, 2015 yılında Jüpiter iletişim yeteneğinizi üst seviyelere çıkartacak ve bu durum iş hayatınıza çok olumlu şekilde yansıyacak. İş hayatınızda daha canlı olacak ve pozitif paylaşımlar yapabileceksiniz. Bu konuda ki var olan enerjiniz üst seviyelerde olacak. Özellikle konuşma, yazma ve yayıncılık konusunda daha etkili olabilirsiniz. Yapacağınız girişimler, iş konusunda daha başarılı olmanızı ve daha fazla maddi güce sahip olmanızı sağlayacak. Aklınızdakileri ortaya çıkarırken tereddüt etmeyin. İş hayatınızda saygı gören kişi olacaksınız.

Mars, 2015 yılı içerisinde iş hayatınızda çok belirgin yükselmeler yaşamanızı sağlayacak. Karşınıza bu anlamda çok önemli fırsat çıkacak. Aslında bu fırsatın muhteşem ve çok az karşınıza çıkabileceğini bilmelisiniz. Başarma isteğiniz üst seviyelere çıkacak. İş konusundaki değeriniz daha da artacak. Bu yıl, Mart - Mayıs ayları arasında dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle masa başında çalışan kişiler için sorunlu bir dönem olabilir.

Boğa Burcu 2015 Sağlık

Sevgili Boğa burcu, 2015 yılında sağlık açısından sıkıntılar yaşamayacaksınız ve fazlasıyla güçlü olacaksınız. Ancak Mart-Mayıs ayları arasında zaman zaman kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. İhtiyacınız olan enerjiyi kendinizde bulamayabilirsiniz. Özellikle bu dönem içerisinde daha stresli olabilirsiniz ve bunu da kontrol etmeye çalışmalısınız. 2015 yılı içerisinde kendinizi olabildiğince yormamaya çalışmalısınız. Var olan sorumluluklarınızın artması, enerjinizin de hızlı bir şekilde tükenmesine neden olabilir. Enerjinizi yenileyecek yiyecekler tüketmeye çalışmalısınız.

Boğa Burcu 2015 Falı. Boğa Burcu 2015. 2015 Boğa Burcu Fal.