Oğlak Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak burcu, 2015 yılı tam anlamıyla sıra dışı bir yıl olacak. Aşk, aile ya da iş hayatında çok büyük yenilikler söz konusu olabilir. Özellikle kariyeriniz açısından yaşanacak gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Gezegensel açıdan alacağınız etkiler, üst seviyelere ulaşmanızı sağlayacak. Bu nedenle 2015 yılı, şimdiye kadar olmadığınız bir şekilde başarılı olacağınız bir yıl olabilir. Profesyonel anlamda önemli hedefleriniz var ve sizde buna çok fazla değer veriyorsunuz. Siz daima yükseğe ulaşmayı isteyen bir kişiliğe sahipsiniz ancak bu tutku ve arzunuz 2015 yılında, diğer yıllara oranla daha da artacak.

Mart 2015'ten sonra aşk hayatınıza biraz daha fazla önem vereceksiniz. Romantizmi daha iyi seviyelerde yaşayacak, tatlı duygular hissedecek ve güzelliklere fazlasıyla sahip olacaksınız. Söz konusu duygularınız olduğunda, geride kalan yılları ve geride kalan birliktelikleri tekrar gözden geçirmelisiniz. İçinizde nasıl duygular var, acı mı çekiyorsunuz yoksa tüm bu duygulardan kurtuldunuz mu? Her şeyi gözden geçirmenizde yarar var.

Mayıs 2015'ten sonra kişiliğiniz daha da güçlenecek ve özellikle profesyonel anlamda daha fazla dikkat çekeceksiniz. Yılın son aylarına kadar hak ettiğiniz yerlerde olacaksınız. Başarı sizin olacak, biraz çaba göstermeniz yeterli. Gelişmelere hazırlıklı olun.

Oğlak Burcu 2015 Aşk Hayatı

Sevgili Oğlak burcu, 2015 yılında aşk tanrıçası Venüs, burcunuzla olumlu etkileşimlerde bulunuyor. Yine de zaman zaman eskiye dönüp, daha önce birliktelik yaşadığınız kişiyi ya da kişileri sık sık hatırlayabilirsiniz. Söz konusu aşk hayatınız olduğunda daha düşünceli olacak ve ruhsal anlamda yoğunlaşacaksınız. Hala eski sevgilinize bir şeyler hissediyorsanız, tekrar bir araya gelmeniz söz konusu olabilir. Özlem duygularını fazlasıyla yaşayacaksınız. 2015 yılı, düşünceli olacağınız bir yıl olacak.

Sizin için aşk genelde ikinci plandadır. Yine bu yıl içerisinde birlikteliği olan Oğlak burcu insanları, ilişkisine ara vermek isteyebilir. Uygulamaya geçirmeseniz dahi bu düşünce sizi sürekli meşgul edecek. 2015 yılında ileriye dönük kararlar almamaya, ciddi adımlar atmamaya özen göstermelisiniz. Partnerinizle aranızda sıkıntı var ise, sıkıntıları dillendirmemeye çalışmalısınız, en azından Şubat 2015'e kadar. Sürekli partner değiştiren ya da şıp sevdi bir karaktere sahip değilsiniz. Sizin hayatınıza giren kişiler uzun süre kalır. Bu nedenle ciddi adımlar atmadan önce düşünmelisiniz.

Venüs'ün etkileri, 2015 yılında ilişkilerinizin ilerlemesini sağlayacak. Bazılarınız için bağımlılık olan ancak partnerine bir şey hissetmeyen ilişkiler sonlanacak. Jüpiter, romantizm konusunda daha yoğun olmanızı sağlayacak ve özellikle Haziran 2015'ten sonra partnerinizle özel paylaşımlar yapabilirsiniz. Daha tutkulu olacak ve karşı cinsi daha kolay etkileyebileceksiniz. Birlikteliği olmayan Oğlak burcu insanları için de Haziran ayından sonra güzel gelişmeler söz konusu olacak.

Oğlak Burcu 2015 İş Hayatı

Sevgili Oğlak burcu, 2015 yılında çok fazla kutlamalar yapacaksınız. Bunun nedeni ise, kariyerinizle ilgili çok önemli başarılara imza atacak olmanız. 2014 yılında iş hayatınızdaki olumsuzluklar tek tek ortadan kalkmaya başlamış ve güzel başlangıçlar yapmıştınız. Şimdi, 2015 yılında tüm bu başlangıçların meyvesini toplama zamanı. Ödüller ve bol kazançlar sizin olacak.

Haziran 2015'e çok fazla yoğun olacaksınız ve neredeyse dinlenmek için hiç zamanınız olmayacak. İşbirliği yapabilir ve hedeflerinizi daha uzun sürelere yayabilirsiniz. Gerek iş arkadaşlarınız gerekse özel arkadaşlarınız size çok fazla destek verecek ve bu durum motivasyonunuzu üst seviyelere çıkartacak. Özellikle Temmuz ayından sonra daha güzel yatırımlar yapabilir ve önemli kazançlar elde edebilirsiniz. İş hayatınızdaki kişilerin size karşı son derece açık ve cömert davranması, fazlasıyla şaşırmanıza neden olabilir. Çok kolay paralar kazanacaksınız. Gelecekle ilgili planlarınızı da herkese söylememelisiniz.

Oğlak Burcu 2015 Sağlık

Sevgili Oğlak burcu, 2015 yılında kurduğunuz ilişkiler ya da hâlihazırda bulunan ilişkileriniz sağlığınıza doğrudan etkide bulunacak. Nasıl mı? Birlikteliğinizin size keyif veriyor olması, daha neşeli daha pozitif ve dolayısıyla daha enerjik olmanızı sağlayacak. Tam tersi bir ilişki, içinizdeki yaşam enerjisini kurutabilir. Bu nedenle size zarar veren birliktelikten olabildiğince hızlı sıyrılmanız gerekiyor.

Duygusal anlamda ne yaşarsanız yaşayın, sizin daha sakin ve ılımlı olmanız gerekiyor. Özellikle Nisan 2015'ten sonra daha fazla dinlenmelisiniz. İş hayatınız zaten çok yoğun ve aynı zamanda aşk hayatınızda yaşanacak gelişmeler, enerjinizin en aza inmesine neden olabilir. Yine de Haziran 2015'ten sonra daha canlı karaktere sahip olacaksınız.

Oğlak Burcu 2015 Falı. Oğlak Burcu 2015. 2015 Oğlak Burcu Fal.