Akrep Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Akrep Burcu

Sevgili Akrep burcu, 2015 yılında tam anlamıyla yeniden dünyaya geleceksiniz. Artık her şeyin değiştiğini göreceksiniz. Hisleriniz, hayata bakış açınız ve davranışlarınız yenilenecek. 2015 yılında her şey mükemmel olabilir. 2014 yılında çok sıkıntılı dönemlerle karşılaşmış olabilirsiniz. Özellikle Mayıs ayından sonra hayatınız çok büyük değişimlerin içerisine girecek. Yılın ilk ayları, gelecek dönemler için hazırlık yapacağınız, size zarar veren şeylerden kurtulma adına harekete geçeceğiniz dönem olacak. Eski olan her şeyden kurtulacak, yeni ve taze gelişmelere hazırlıklı olacaksınız. İyiye ve daha iyiye ulaşacaksınız.

2015 yılında tutkularınıza göre hareket edecek ve en önemlisi ne istediğinizin farkına varacaksınız. Sizin için bir şey, ya olur ya da olmaz. Ötesi veya gerisi yoktur sizin için. Siz, hayatı yaşamayı seven kişiliğe sahipsiniz ve 2015 yılında istediğiniz her şey tek tek gerçekleşecek. İçinizdeki ateşi hissedeceksiniz.

Aslında 2015 yılı büyüyeceğiniz bir yıl olabilir. Kişiliğiniz daha da oturaklaşacak ve eksik yönlerinizle daha rahat yüzleşebileceksiniz. Bu yıl fazlasıyla güçleneceksiniz. 2015 yılı kanatlanıp uçacağınız ve yükseklere çıkacağınız bir yıl olacak. Peki, siz bu yıla ne kadar hazırsınız? Bahsettiğimiz değişim sizi korkutmasın. Her şey istediğiniz gibi olacak.

Akrep Burcu 2015 Aşk Hayatı

Sevgili Akrep burcu, 2015 yılı, 2014 yılından çok daha farklı olacak. Geride bıraktığımız yıl, aşk hayatınız açısından sıkıntılı geçmiş ve resmen sarsıntıya uğradığınız bir yıl olmuş olabilir. Yaşadıklarınız, aşk açısından daha tecrübeli ve oturaklı olmanızı sağladı. 2015 yılında söz konusu aşk hayatınız olduğunda daha dikkatli adımlar atacak ve güvenlik arayışında olacaksınız. Partnerinizin size güven vermesini ve sevgi dolu olmasını isteyeceksiniz. Gelip geçici aşklardan uzak duracaksınız. Birlikteliğinizin uzun süreli olmasını isteyeceksiniz ve partnerinizin de bu düşünce içerisinde olmasını arzulayacaksınız.

Haziran 2015'e kadar özel ilişkileriniz dikkat çekici olacak. Güçlü görünmeniz, karşı cins açısından ya da var olan partneriniz açısından çok beğenilecek. Karşı konulamaz etkilere sahip olacaksınız. Ne olursa olsun bağlılık isteyecek, romantizmi en iyi şekilde yaşamak isteyeceksiniz. Yine bu dönem içerisinde birlikteliğiniz bir dizi testten geçebilir. Yakınlık kurmakta zorlanacağınız bir döneme girebilirsiniz. Merak etmeyin, bu dönem çok ama çok kısa sürecek.

2015 yılında da birlikteliğinizin devam etmesini istiyorsanız, bazı durumlarla yüzleşmeniz gerekecek. Size zor gelen şeylerle karşılaşma gücünü kendinizde bulabileceksiniz. Daha olgun davranıyorsunuz artık. Partneriniz bunu hissedecek ve size fazlasıyla güvenecek. Bekâr olan ya da birlikteliği olmayan Akrep burcu insanları için de güzel gelişmeler söz konusu. İstediğiniz ya da arzu ettiğiniz, uzun süredir beklediğiniz kişiyle bu yıl içerisinde tanışabilirsiniz.

Akrep Burcu 2015 İş Hayatı

Sevgili Akrep burcu, 2015 yılında Jüpiter'in sağlayacağı etkiler, özellikle finansal açıdan bolluk yaşamanızı sağlayacak. Parayı çok ama çok kolay kazanabiliyorsunuz. Kazandığınız gibi harcamakta sizin vazgeçilmeziniz. Var olan borçlarınızı bu yıl içerisinde kapatabileceksiniz. Parayı daha iyi tutabileceksiniz. 2015 yılında iş konusunda yapacağınız bağlantılar önemli olacak. İstediğiniz şartların gelişmesini sağlayacak iletişimler kuracaksınız.

2015 yılında şansınız fazlasıyla artıyor olacak. İnsanlar resmen size kazandırmak için sıraya girmiş durumda. Borç alma konusunda da şanslı olacaksınız ancak 2015 yılında buna pek ihtiyacınız olmayabilir. Satürn, borç yapmamanız konusunda sizi etkiliyor olacak. İş hayatınızı ilgilendirecek çok önemli fırsatlarla karşılaşacak, mükemmel işlerin altına imza atabileceksiniz. Yine de zaman zaman yaşanacak dalgalanmalara karşı hazırlıklı olmalısınız.

Temmuz 2015'ten sonra Jüpiter, isteseniz de istemeseniz de sizi başarıya sürükleyecek. Temmuz ayından sonra mali çizginiz yukarılara çıkacak. Zihinsel olarak yoğun olacak ve her zaman size başarı sağlayacak işlerle ilgileneceksiniz. En büyük hayaliniz ne? Belki 2015 yılında hayaliniz gerçekleşebilir. Jüpiter, bu anlamda sizi çok fazla etkileyecek. Daima sınırlarınızı zorlayın ve daha da genişlemesini sağlayın.

Akrep Burcu 2015 Sağlık

Sevgili Akrep burcu, 2015 yılında sağlığınıza yine çok fazla önem vereceksiniz. Hem zihinsel hem de fiziksel olarak dinç olmak istiyorsanız, uykunuza ve beslenmenize dikkat etmelisiniz. Mücadele etmeyi seviyorsunuz ve son derece hırslısınız, bu nedenle sizi rahatlatacak hobilerinize gerekli zamanı ayırmalısınız. Kendinize mola zamanları yaratın. Yoğun hayatınız, enerjinizin düşmesine ve gereksiz yere stresli olmanıza neden olabilir.

Akrep Burcu 2015 Falı. Akrep Burcu 2015. 2015 Akrep Burcu Fal.