Başak Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Başak Burcu

Sevgili Başak burcu, 2015 yılında yaşanacak gelişmeler özellikle iş hayatınız konusunda ilerlemeler yaşanmasını sağlayacak. Bu anlamda parlak bir yıla giriyorsunuz. Haziran 2015'e kadar olan dönemi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalı ve parasal anlamda var olan kazançlarınızı doğru şekilde kullanmalısınız. Yatırımlar yapmak size fayda sağlayabilir. Nisan 2015'te daha fazla girişim yapabilir ve derinliklere inebilirsiniz.

2015 yılında ilişkileriniz söz konusu olduğunda ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir. Duygusal anlamda gerilmeler yaşanabilir. Bu dönem içerisinde, ilişkinizi ilgilendiren gelişmelerin hangisi gerçek, hangisi değil fark edemeyebilirsiniz. Hayalinize odaklı ya da hayallerinizde kurduğunuz şeye odaklı bir şekilde hareket etmemeye çalışmalısınız. Hayatınızı değiştirecek adımlar atmadan önce bu sorgulamayı mutlaka yapmalısınız. Bu anlamda Şubat ve Mart ayları dikkat çekici oluyor.

Jüpiter, 2015 yılının Haziran ayına kadar olan döneminde sosyal olarak daha yoğun olmanızı sağlayabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle sosyal aktivitelerin içerisine girebilir, arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilir veya sosyal ağlardan tanıştığınız kişiyle güzel bir buluşma gerçekleştirebilirsiniz. 2015 yılında sizin için önemli olan şey, bağlantılar olacak. Temmuz ve Ekim aylarında dikkatli olmanız gerekiyor. Kontrolü asla ama asla elden bırakmayın.

Başak Burcu 2015 Aşk Hayatı

Sevgili Başak burcu, 2015 yılı içerisinde alacağınız etkiler birlikteliğinizin bir sonraki aşamaya ilerlemesini sağlayacak. Özellikle bekâr olan kişiler için de güzel gelişmeler yaşanacak ve beklenmedik aşk fırsatlarıyla karşı karşıya kalacaksınız. Evli olan Başak burcu insanları, eşinizle daha güzel paylaşımlar yapacak ve aranızdaki her türlü sorunu ortadan kaldırabilecek, bağlılığınızı daha da güçlendirebileceksiniz.

Karakteristik özelliklerinizden dolayı utangaç davranan bir tipsiniz. Ne kadar kuralcı ve dikkatli görünürseniz görünün, aşk söz konusu olduğunda içinizde vahşi bir kedi var. 2015 yılında içinizdeki vahşi kedi daha fazla açığa çıkacak ve sizde bu anlamdaki özelliklerinizin daha fazla farkına varacaksınız. Şubat 2015'te, daha önce birliktelik kurduğunuz kişiyle tekrar iletişime geçebilirsiniz, muhtemelen sizi arayan o olacak.

Romantizm, 2015 yılında yoğun bir şekilde yaşanacak. Partnerinizle beklediğinizden çok daha fazla yakınlaşmalar söz konusu olacak. Çok yoğun enerjilere sahip olacaksınız ve karşı cins üzerinde dayanılmaz etkileriniz olacak. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, 2015 yılında aşk sizi çok fazla meşgul edecek. İstediğiniz her türlü şarta sahip olacaksınız.

Başak Burcu 2015 İş Hayatı

Sevgili Başak burcu, 2015 yılında parasal olarak güzel etkiler alacaksınız. Nadir ve bir o kadar da önemli fırsatlarla bu dönem içerisinde karşılaşacaksınız. Temmuz 2015'e kadar, parasal olarak tam anlamıyla zenginleşeceksiniz. Var olan gelirinizi artıracak güzel işler yapacaksınız. Ayrıca yatırım yapabilir ve biriktirdiğiniz tüm parayı bunun için harcayabilirsiniz. İş konusunda yükselmeye hazır olduğunuzu bilmelisiniz. Yaratıcılık konusunda da çok fazla potansiyeliniz var.

2015 yılının bazı dönemlerinde iş hayatınızda yavaşlamalar yaşanacak. Projelerinizi hayata geçirmekte zorlanır ya da kısıtlamalarla karşılaşırsanız korkmayın. Zorlu süreç, aslında yapacağınız işin daha da mükemmel olmasını sağlayacak. Haziran ayından sonra istediğiniz her şeye sahip olabilirsiniz. Alacak ve verecekler konusunda da başarılı olabilirsiniz. Parasal olarak, geçen yıl yaşadığınız ufak tefek kayıpları, 2015 yılında bolca telafi edebileceksiniz.

Başak Burcu 2015 Sağlık

Sevgili Başak burcu, her şeyin mükemmel olmasını isteyen karakteristik özelliğe sahipsiniz. Bu bazen iyi bazen de kötü bir gelişme anlamına gelmekte. Sağlığınızın daha iyi olmasını istiyorsanız ya da sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, kendinize zaman ayırmalısınız. İşiniz ya da aşkınız ne kadar önemli olursa olsun, uykunuza gerekli zamanı ayırmalı ve özellikle beslenmenize çok fazla dikkat etmelisiniz. Mayıs 2015'e kadar kendinizi zihinsel olarak rahatlatacak aktivitelere vakit ayırmalısınız. Sizi yıpratacak her türlü girişimden olabildiğince uzak durmaya çalışın.

Başak Burcu 2015 Falı. Başak Burcu 2015. 2015 Başak Burcu Fal.