Terazi Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Terazi Burcu

Sevgili Terazi burcu, 2015 yılında ilişkiler çok fazla gelişmelere maruz kalacak. Değişimlerin keyif verici ve büyük olacağını bilmelisiniz. Söz konusu ikili ilişkiler olduğunda daha fazla keyif alacak ve heyecanlanacaksınız. Özellikle asla ama asla yalnız kalmayacaksınız. Sanki herkes sizin partneriniz olmak istiyormuş gibi gelecek. Bu duyguyu fazlasıyla hissedeceksiniz. Birlikteliği olan Terazi burcu insanları için de romantizmin dolu dolu yaşanacağı bir dönemdeyiz. Birlikteliğiniz konusunda yaşanacak gelişmeler, hayatınızın değişmesini sağlayabilir.

2015 yılı içerisinde bağımlılıklarınız veya alışkın olduklarınız değişebilir. Kararsızlık yaşıyorsanız ya da söz verme konusunda sıkıntılarınız var ise, Satürn bu konuda değişiklik yaşamanıza neden olacak. Yaşanacak bu gelişme, kontrol edemediğiniz olaylarla karşılaşmanıza ve ilginç birliktelik kurmanıza neden olacak. Özellikle ilişkiniz, sizin gösterdiğiniz değişimden fazlasıyla nasibini alacak. Yalnız bu durum sadece birliktelik konusunda değil, arkadaşlık ilişkilerinde ve aile ilişkilerinde de yaşanacak. İlişkilerinizin tamamı bu değişimden fazlasıyla etkilenecek.

2015 yılında denge, güzellik temaları ve adalet duygusunu fazlasıyla yaşayacaksınız. Kişilik olarak duruşunuz aynı düzeyde seyredecek. Çevrenizde bulunan kişiler sizinle uyumlu olmanın yollarını arayacak. Özellikle yılın son aylarında iletişim seviyeniz yükselecek ve her konuda fazlasıyla net olacaksınız. Siz genelde "Hayır" demeyi bilmiyorsunuz, sizden ne isterse istensinler bir şekilde kabul ediyorsunuz. 2015 yılının sonlarında öğreneceğiniz en önemli şey, "Hayır" demek olacak.

Terazi Burcu 2015 Aşk HayatıSevgili Terazi burcu, 2015 yılında aşk hayatınız, aşk tanrıçası olarak bilinen Venüs tarafından etki altında olacak. Daha önce kurduğunuz beraberlikler tekrar gündeme gelebilir, güzel anıları hatırlayabilirsiniz. Ocak ayında, ilişki yönünden farklılıklar yaşanabilir. Aşk hayatına olan bakış açınız fazlasıyla değişecek. Sizin için nelerin önemli olduğunu fark edecek, nelerin önemsiz olduğunu anlayabileceksiniz.

Aşk hayatınız büyük bir düzeltme dönemine girecek. Yılın ilk ayını, gelecek aylara hazırlık yaparak geçireceksiniz. Uzun süredir birlikteliğiniz var ise ve aranızdaki sorunlar canınızı fazlasıyla yakıyorsa, bu dönem içerisinde size zarar veren ilişkinizden sıyrılma cesaretine sahip olacaksınız. Seviyorsanız ve aranızdaki sorunun da ortadan kalmasını istiyorsanız, yine bu konuda da şanslı olacaksınız. Sizin için sorun olan her şey ortadan kalkacak. Yine de eski alışkanlıklarınızın değişecek olması, bu anlamda da değişime gitmenize neden olabilir.

Gezegenlerin etkisi, birliktelikler konusunda daha ciddi olmanıza neden olacak. Aynı zamanda kendinizi korumakta isteyeceksiniz. Bu nedenle kısa sürede sevebilir ve kısa sürede terk edebilirsiniz. Bu sizin için fazlasıyla ilginç bir yöntem olacak. Birlikteliği olan kişilerin bir ayağı hep kapının dışında olacak. Aslında bu durum aşk hayatınıza çok fazla zarar verecek. Kararsızlık ortadan kalkıyor ve bu sizi çok fazla mutlu edecek. Ne kadar yoğun olursanız olun, sizi mutlu edecek gerçek ve uzun süreli bir ilişkiye hazır olacaksınız.

Terazi Burcu 2015 İş Hayatı

Sevgili Terazi burcu, 2015 yılında kariyer yaşantınız çok daha iyi ve güzel olacak. İstediğiniz her türlü gelişme ve fırsatla karşılaşabileceksiniz. Zirveye çıkmak mı istiyorsunuz? İş hayatınızda yaşanacak gelişmeler sayesinde, zirveye çıkan merdivene bir basamak daha ekleyebileceksiniz. Özellikle çalışma arkadaşlarınız ya da üstleriniz, aslında ne kadar verimli çalıştığınızın farkına varacaklar. Bu sayede istediğiniz maaşa sahip olabilecek ya da terfi alabileceksiniz.

Jüpiter, 2015'in Haziran ayına kadar olan döneminde size çok fazla fırsat sunacak. Başarıya, servete veya şöhrete sahip olabilirsiniz. O kadar güzel rüzgârlar esiyor ki, tek yapmanız gereken bu rüzgâra ayak uydurmak. Aldığınız tüm etkileri en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Hissedeceğiniz tüm etkilerin size yardımcı olacağını aklınızdan çıkarmamalısınız. Bütçeniz artacak ve istediğiniz maddi güce sahip olacaksınız.

Satürn de parasal anlamda size yardımcı olacak ve yapacağınız her türlü yatırımdan karlı çıkmanızı sağlayacak. Önemli düzenlemeler yapacak ve istediğiniz şartlara erişebileceksiniz. Siz, aslında önemsediklerinize zaman ayırın. Belki olur dediklerinize değil. Geride bıraktığımız yıl içerisinde yaptığınız çalışmaların meyvelerini bu yıl içerisinde toparlamaya başlayacaksınız. Özellikle Temmuz 2015'ten sonra kariyerinizi farklı noktalara taşıyabilirsiniz. Uzun vadeli planlar, hedefleriniz arasına girebilir.

Terazi Burcu 2015 Sağlık

Sevgili Terazi burcu, 2014 yılında olduğunu gibi 2015 yılında da Neptün burcunuzda olacak ve bu da sağlık açısından sıkıntılar yaşamamanızı sağlayacak. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ancak her şey iyi olacak diye de tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Temmuz 2015'e kadar sağlığınız sizin için daha önemli olacak ve zinde olmak için çalışmalar yapacaksınız. Öfkeli olmanız, zihinsel olarak çok fazla yoğun olmanıza neden olabilir. Kendinizi zihinsel olarak yorgun hissedebilirsiniz. Üzerinizdeki negatif enerji, gereksiz çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Sizi rahatlatacak aktivitelerde bulunmaya özen gösterin.

Terazi Burcu 2015 Falı. Terazi Burcu 2015. 2015 Terazi Burcu Fal.