Kova Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Kova Burcu

Sevgili Kova burcu, 2015 yılında çok fazla seyahat edecek, farklı farklı aktivitelere yönelecek ve zihinsel olarak daha farklı gelişmeler göstereceksiniz. Tüm bunlar, 2015 yılında çok fazla zaman ayıracağınız alanlar olacak. Sosyal olarak, zayıflığa ve başarısızlığa sahipseniz, 2015 yılında çok daha farklı olacaksınız. Şimdiye kadar yaşamadığınız maceraların içerisinde olacaksınız. Hayat, yıl içerisinde çok farklı deneyimler elde etmenizi sağlayacak.

Seyahat evinizin etki altında olması, yerinde duramayan bir insan olmanıza neden olacak. Sürekli olarak farklı yerlere gitmek isteyecek, yeni keşifler yapmak isteyeceksiniz. Özellikle Haziran 2015'e kadar bu isteğiniz daha fazla olacak. Yapacağınız seyahatler, hayatınıza yeni insanlar girmesini sağlayabilir.

Jüpiter, Temmuz 2015'e kadar iş hayatınıza yönelmenizi sağlayacak. Yeni projelerin altına imza atabilir, farklı işlere eğilim gösterebilirsiniz. Rutin iş yaşantınızın bile sizi çok fazla meşgul edeceğini söyleyebilirsiniz. Dinlemeye vakit ayıramayacağınız yedi aylık süreç olacak. Merak etmeyin, Temmuz 2015'ten sonra tüm bunlar değişecek. Özellikle Ağustos ayında zirve yapacaksınız. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilir, istediğiniz şartlara sahip olabilirsiniz.

Kova Burcu 2015 Aşk Hayatı

Sevgili Kova burcu, 2015 yılında birlikteliğinizin daha uyumlu olmasını ve dengeli olmasını isteyeceksiniz. Birlikteliği olmayan Kova burcu insanları da, karşısına çıkabilecek kişilerde bu özelliği arayacak. Bu konuda var olan ilişkinizde sıkıntılar yaşıyorsanız, alacağınız etkiler bu alamda size çok fazla yardımcı olacak ve çok güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Tüm sorunların tek tek ortadan kalkacak olması sizi fazlasıyla memnun edecek.

Partneriniz konusunda biraz taviz vermeyi tercih edebilirsiniz. Emin olun yapacağınız fedakârlıklar size çok fazla getiriler sağlayacak. Sadece biraz çabayla, aşk hayatınızın daha iyi olmasını sağlayabilir, istediğiniz huzura ve aşka kavuşabilirsiniz. Yaşanacak her gelişme sizi çok fazla memnun edecek.

2015 yılında romantizmi de çok fazla yaşayacaksınız. Yapacağınız seyahatler, sürpriz aşk fırsatlarıyla da karşılaşmanıza yardımcı olabilir. Özellikle Haziran ayından sonra bu anlamda şanslı olacaksınız. Aşk hayatınızdaki gelişmeler, çok daha mutlu olmanızı sağlayacak. Birlikteliğiniz olsa da olmasa da çok fazla fırsatla karşılaşacaksınız. Bu nedenle kafanız karışabilir.

Kova Burcu 2015 İş Hayatı

Sevgili Kova burcu, 2015 yılında kariyeriniz ve çalışma yaşantınız, 2014 yılında da olduğunu gibi sizin için en öncelikli alanlar konumunda bulunmakta. Yapacağınız her işte, girişeceğiniz her projede ve hedeflerinizde başarıya ulaşacaksınız. Gezegenlerin desteğini bu anlamda çok fazla hissedeceksiniz. İş hayatınız, günü çok yoğun geçirmenize neden olacak. Bu kadar yoğun olmanız, iş konusunda zamansız sözler vermenize neden olabilir, dikkatli olun.

Satürn, burcunuzla uyumlu etkilerde bulunmaya devam ediyor ve yılın tamamında iş açısından güçlü olacaksınız. Temmuz 2015'e kadar size yardımcı olacak, güçlü ve kariyerli kişilerle iletişim kurmalısınız. Bu sayede zayıf olan yönlerinizi güçlendirme imkânlarıyla karşılaşabilirsiniz. Artık yalnız hareket etmeyecek ve sürekli olarak işbirliğinde bulunacaksınız. Yine de uyum konusunda sorunlar yaşanabilir ama siz bunu rahatlıkla ortadan kaldırabilirsiniz.

Kova Burcu 2015 Sağlık

Sevgili Kova burcu, 2015 yılında hayatınız fazlasıyla hareketli olacak ve bu nedenle enerjiniz sürekli olarak en aza inebilir. Neyse ki Jüpiter, burcunuzu sağlık açısından destekliyor ve bu konuda sıkıntılarla karşılaşmayacaksınız. Aldığınız etkileri doğru kullanmalı ve kendinizi fiziksel olarak daha iyi seviyelere çıkartmalısınız. Formda olmak, sizin için çok önemli olacak. Her gün, en az bir saat spor yapmaya çalışmalısınız. Bunu bir düzen haline getirmeniz size çok büyük faydalar sağlayacaktır. Hem bedensel hem de zihinsel olarak sizi rahatlatacak aktivitelere yönelmelisiniz. Bunları alışkanlık haline getirmek, 2015 yılını daha sağlıklı bir şekilde geçirmenizi sağlayabilir.

Kova Burcu 2015 Falı. Kova Burcu 2015. 2015 Kova Burcu Fal.