Aslan Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Aslan Burcu

Sevgili Aslan burcu, 2015 yılı sizin uzun süredir beklediğiniz ve hayalini kurduğunuz bir yıl olabilir. Özellikle Jüpiter, size çok fazla şans tanıyacak ve beklenmedik gelişmelerle karşılaşmanızı sağlayacak. Haziran ayına kadar fazlasıyla şanslı ve son derece bereketli olacaksınız. Alacağınız etkiler çok çok önemli. Bu nedenle tarihler ve dönemler sizin için çok önemli olacak.

Temmuz 2015'te kariyer yaşantınız etki altında olacak ve beklenmedik kazanç kapılarını aralayacaksınız. Ağustos 2015'te ise, Temmuz ayında gerçekleşmeyen fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bu yıl önemli olan tek şey, sabırlı olmanız. Siz sabırlı olduğunuz sürece, istediğiniz her şeye sahip olacaksınız. 2015 yılı son derece güzel ve özel olacak. Her türlü gelişmeyi önce izlemeli, daha sonra harekete geçmelisiniz. Başarı sizin olacak!

2015 yılında yapmanız gereken şey ise, öncelikle yaptığınız her işi hayata geçirmeden önce defalarca kontrol etmeniz olacak. Aslında hisleriniz de bu yönde sizi zorlayacak. Sorumluluklarınız var ve sizin bunları ertelememeniz gerekiyor. Nisan 2015'te sıkıntılı sürecin yaşanacağını düşünürsek, sizin isteksiz ve özensiz olmanız, başınızın ağrımasına neden olabilir. Ekim 2015'ten sonra seyahatler gündeme gelecek. Yapacağınız seyahatler iş veya özel yaşantınız için olabilir. Sebebi ne olursa olsun, sizi rahatlatacak ve heyecanlandıracak seyahatler söz konusu.

Aslan Burcu 2015 Aşk Hayatı

Sevgili Aslan burcu, Şubat ayının sizin için biraz masraflı olacağını söylesek, aşk hayatınızın da ne kadar hareketli olacağını söylemiş oluruz. Karşı cins konusunda son derece etkin olacak ve istediğiniz kişiyle birliktelik kurma fırsatları yakalayacaksınız. 2015 yılı içerisinde kuracağınız her birliktelik son derece ateşli olacak ancak şunu bilmeniz gerekiyor, bu yıl içerisinde kuracağınız birliktelikler uzun süreli olmayabilir.

Temmuz 2015'te Jüpiter burcunuzu aşk açısından etkiliyor olacak. Parlak yıldızlar, Temmuz ayından sonra aşk hayatınızın üzerinde dolaşmaya başlayacak. Bu nedenle Temmuz ayından sonra arzularınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Kuracağınız birliktelik size güven verecek ve kendinizi son derece rahat hissedeceksiniz. Birliktelik konusunda var olan özgüveniniz, tam anlamıyla tavan yapacak. Daha sağlam ve daha çekici olacaksınız.

2015 yılında çekim gücünüzün yüksek olması, sürekli olarak aşk fırsatlarıyla karşılaşmanıza neden olacak. Bu yıl içerisinde beklemediğiniz aşk teklifleriyle karşılaşabilirsiniz. Hiç ummadığınız kişiler, size âşık olduğunu ya da ilgi duyduğunu söyleyebilir. Sevgili Aslan, Aralık ayında aşk hayatınıza daha ciddi yaklaşımlarda bulunacaksınız. İşte, o dönem içerisinde kuracağınız birliktelik uzun süreli olabilir.

Aslan Burcu 2015 İş Hayatı

Sevgili Aslan burcu, 2015 yılında beklenmedik iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kariyeriniz çok önemli gelişmelerden geçecek. Profesyonel olarak daha fazla dikkat çekeceksiniz. Aldığınız bu olumlu etkileri, geride kalan yılın sonlarından itibaren hissetmeye başlamış olabilirsiniz. Yine de şunu unutmayın, tüm bu güzelliklere sahip olmak için öncellikle yılın ilk aylarında yaşanacak sıkıntılı dönemi kayıpsız geçmelisiniz.

Temmuz 2015'ten sonra iş hayatınızda istediğiniz adımları rahatlıkla atabilir, yapmak istediğiniz konuşmaları istediğiniz biçimde yapabilirsiniz. Netlik ve adımlar konusunda usta olduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Mayıs 2015'e kadar bu anlamda zorluklar yaşanabilir, yukarıda belirttiğimiz güzel gelişmeler, Temmuz 2015'ten sonra yaşanacak. Gelişmelerin yavaş olması canınızı sıkmasın. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız, siz öncelikle bunun farkına vararak hareket etmelisiniz. Ekim 2015'ten sonra iş konusunda daha fazla seyahat edeceksiniz ve kuracağınız bağlantılar, iş hayatınızın büyük ölçüde değişmesini sağlayabilir.

Aslan Burcu 2015 Sağlık

Sevgili Aslan burcu, 2015 yılında kendinize çok daha fazla zaman ayırmalısınız. Sizi rahatlatacak aktivitelerin içerisine girmelisiniz. Bu anlamda, Mart ve Mayıs ayları daha dikkat çekici oluyor. Temmuz 2015'ten sonra vücudunuz daha sağlam olacak ve hastalıklara karşı daha fazla direnç gösterebileceksiniz. Ne olursa olsun sizin biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Yedikleriniz ve içtikleriniz konusunda aşırıya kaçmamaya çalışmalısınız. Eğlence hayatına yoğunlaşmamalısınız. Zamanı geldiğince dışarıya çıkın ancak her gece değil.

Aslan Burcu 2015 Falı. Aslan Burcu 2015. 2015 Aslan Burcu Fal.