Yengeç Burcu 2016 Falı

Burçlar 2016 Falı Yengeç Burcu

Yengeç burcu, 2016 yılı 2015 yılından daha iyi geçecek. Geride bıraktığımız yıl içerisinde yapmış olduğunuz olumlu ya da olumsuz her şey bu yıla hazırlık olarak görülebilir. Olumsuzluklarınızdan ders almalı ve tekrarlamamalısınız. Olumlu girişimlerinizin de size referans olmasını sağlamanız gerekiyor. Genel olarak baktığımız zaman 2015 yılının istediğiniz gibi geçtiğini ve 2016 yılının daha da iyi geçeceğini söyleyebiliriz.

2016 yılında hayatınızın hemen her bölümünü ilgilendiren fırsatlarla karşılaşacaksınız. Fırsatları nasıl değerlendirmeniz gerektiğini artık biliyor olmalısınız. Maddi anlamda da rahatlayacak ve yeni girişimlerde bulunacaksınız. Amaç ve hedefleriniz doğrultusunda hareket eder ve kendinize çizmiş olduğunuz yoldan da sapmazsanız, her şey istediğiniz gibi olabilir. Aşk, iş ve eğitim açısından arzu ettiklerinize sahip olabilirsiniz.

Yıl içerisinde değişim sizi bekliyor olacak Yengeç burcu. Bazılarınız dış görüntüsüyle ilgili değişikliğe giderken bazılarınız da kişilik ve düşünce açısından değişime gidecek. Olgun düşünmeye başlayacak ve kendinizi eğiteceksiniz. Hayata karşı olan bakış açınızın değişme ihtimali çok yüksek. Bu durum sizi endişelendirmesin, her şey sizin açınızdan iyi olacak. İletişim yeteneğinizi de istediğiniz gibi kullanabileceksiniz.

Yengeç Burcu 2016 Aşk Hayatı

Yengeç burcu, 2016 yılında karşınıza çıkan gelişmeler aşk açısından sizi fazlasıyla memnun edecektir. Satürn'ün de burcunuzla olumlu açılarda olduğunu düşünürsek, arzu ettiğiniz aşk hayatınıza sahip olma ihtimaliniz çok daha yüksek olacak. Aşk hayatınızla ilgili karşınıza çıkan gelişmeler zaman zaman size fazlasıyla ilginç gelecektir ancak sizi çok fazla zorlayacak gelişmeler yaşanmayacağını bilmeniz gerekiyor.

Söz konusu aşk olduğunda aşırı kontrolcü davranabiliyorsunuz ve bu da birlikte olduğunuz kişinin zorlanmasına neden oluyordu. 2016 yılında biraz daha sakin ve ılımlı olacak, partnerinizi düşünerek hareket edecek ve aşk hayatınızda sorun yaşamamak için uğraş vereceksiniz. Sizin olumlu davranışlarınız, birlikte olduğunuz kişiyi de fazlasıyla mutlu edecektir. Partnerinizle aranızdaki bağın kuvvetlenmesini sağlayacaksınız. Bazılarınızın bu yıl içerisinde evlilik kararı alma ihtimali var.

2016 yılında ciddi kararlar almadan önce biraz daha dikkatli olmalısınız. Hislerinize ve duygularınıza kulak verin. Mantığınızla hareket etmeye başlar ve duygularınızı ikinci plana iterseniz, ilerleyen dönemlerde aşk açısından hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sosyal hayatınız 2016 yılında hareketlenecek Yengeç burcu ve bu da aşk konusunda bir hayli fazla fırsatla karşılaşacaksınız demektir. Ruh eşinizi bulma ihtimaliniz çok yüksek.

Yengeç Burcu 2016 İş Hayatı

Yengeç burcu, söz konusu iş ve dolayısıyla para olduğunda çok dikkatli ve tedbirli davranıyorsunuz. İşlerin zaman zaman yolunda gitmediği dönemlerle karşılaşmış olabilirsiniz. Sorunları gözünüzde çok fazla büyütürseniz, kendinize olan güveninizi de kaybedersiniz. Finansal durumunuzu daha iyi noktalara taşımak isteyecek ve bu konuda önemli çalışmalar yapacaksınız. Jüpiter'de bu konuda sizi destekliyor olacak. İşinizle ilgili sağlam adımlar atacak sağlam ilişkiler kuracaksınız.

2016 yılında zekanızı, yeteneğinizi ve iletişiminizi en iyi şekilde kullanacak ve çok fazla fayda sağlayacaksınız. Aslında bir hayli güzel bir yıl sizi bekliyor. Yatırımlar konusunda şanslı olacaksınız. Gelir ve giderler açısından dengeyi kurmanız gerekiyor. Projelerinizi desteleyecek kişi veya kişilerle iş yemeklerinde ya da toplantılarda tanışabilirsiniz. Arzu ettiğiniz iş hayatına sahip olma ihtimaliniz var Yengeç burcu.

Yengeç Burcu 2016 Sağlık

Yengeç burcu, sağlığınız konusunda geride bıraktığımız yıl içerisinde çok fazla sıkıntıyla karşılaşmadınız. Karşılaştığınız sağlık sorunlarını da istediğiniz gibi çözmeyi başardınız. 2016 yılında biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Yıl içerisinde disiplini elden bırakmamanız gerekiyor. Sağlığınıza önem verirseniz, 2016 yılında çok fazla sıkıntıyla karşılaşmazsınız ve kafanız da bir hayli rahat olur.

Enerjinizin yıl içerisinde yüksek olması gerekiyor. Buna fazlasıyla ihtiyaç duyacaksınız. 2016 yılında enerjinizin düşmesine neden olacak ortamlardan uzak durmalısınız. Stresli olduğunuz sürece sağlık açısından da problemlere davetiye çıkartıyorsunuz. Kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda dinlenmeye çalışın. Üzerinizde bulunan negatif enerjiyi en aza indirecek aktivitelere katılın. Spor yapmak da size iyi gelecektir.

Yengeç Burcu 2016 Falı. Yengeç Burcu 2016. 2016 Yengeç Burcu Fal.