Kova Burcu 2016 Falı

Burçlar 2016 Falı Kova Burcu

Kova burcu, 2016 yılında geride bıraktığımız yıllardan çok daha iyi günler sizi bekliyor olacak. Durumunuzu düzeltebilecek, sıkıntı ve sorunların da rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. Hayatınız büyük ölçüde değişecek. Bazılarınız ilk zamanlarda değişime ayak uydurmakta zorlanacak ancak yılın ilerleyen dönemlerinde bu değişimden keyif almaya başlayacaksınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz daha da kolay olacak.

2016 yılında özellikle sosyal hayatınız düzene oturmaya başlayacak. Yanında iyi hissettiğiniz kişilerle zaman geçireceksiniz. Sosyal hayatınızın getirileri sadece arkadaşlık değil iş ve aşk açısından da olabilir. Kendinizi ifade etmekte daha şanslı olacaksınız. İletişim yeteneğiniz de iyi yönde ilerlemekte. Değişimler size fayda sağlayacak düzeyde olacak Kova burcu. Tadını çıkartmaya çalışın. Atacağınız her adım da ve düşüncede kararlı olmalısınız.

Yıl içerisinde sizi mutlu eden gelişmelerle fazlasıyla karşılaşacaksınız. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi de en verimli şekilde kullanmaya başlayacaksınız. Sosyal olarak yoğun aktiviteler içerisine girebilirsiniz. Bu yıl sosyal hayatınız ve özel hayatınız arasında dengeyi kurmakta zorlanmayacaksınız. Finansal durumunuz da her geçen gün iyiye gitmeye başlayacak. 2016 yılında yaratıcılığınız üst seviyelere çıkıyor.

Kova Burcu 2016 Aşk Hayatı

Kova burcu, 2016 yılında aşk hayatınız ve duygular sizin için daha da önemli olacak. Geride bıraktığımız yıl içerisinde özgürlüğünüz açısından adımlar atıyordunuz ve bu da aşk hayatınıza gereken önemi vermemenize neden oluyordu. Bu yıl işler biraz daha değişmeye başlayacak. Özgürlüğünüzden az da olsa vazgeçebilecek ve yeni bir ilişkiye başlamak isteyeceksiniz. Sıkıldığınız ve kısıtlandığınızı düşündüğünüz zamanlarda partnerinizden uzaklaşabiliyordunuz. Şimdi ise partnerinize daha fazla önem verecek, ilişkinize sahip çıkacaksınız.

2016 yılında bazılarınız için bu durum değişiklik gösterebilir. Bazılarınız ciddi birlikteliğinde evlilik kararı alabilecekken bazılarınız da gelişigüzel birliktelikler peşinde olacak. Çekiciliğiniz üst seviyelerde olacak. Hoşlandığınız bir kişiyi etkilemekte zorlanmayacaksınız. Olanaklar istediğiniz gibi olabilir. Bu durum birliktelik açısından çok fazla fırsat anlamına gelmekte. Seçimlerinizi daha doğru ve sağlıklı yapmaya çalışın.

Yılın ikinci yarısında ciddi birliktelik arayışınız daha da artacak gibi görünüyor. Uzun süredir arkadaş olduğunuz kişiyle duygusal olarak yakınlaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşanacak farklılıklar sizi korkutmasın, hislerinizin ve duygularınızın peşinden gidin. İlişkinizde ya da evliliğinizde zaman zaman sorunlar yaşanacak ancak bunları da kısa süre içerisinde çözümleyebileceksiniz. Aşk hayatınız, 2016 yılında size mutluluk ve sevinç kazandıracak.

Kova Burcu 2016 İş Hayatı

Kova burcu, 2016 yılında özellikle sosyal hayatınızın iş açısından size sunabileceklerine odaklanmalısınız. Çalışmalarınızı daha geniş çevreyle yapabilir ya da yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz. Her anlamda şanslı olacaksınız ancak tedbirli olmanız gerekiyor. Gereksiz yere risklere girmeniz, kazancınızın düşmesine ya da sahip olduklarınızı kaybetmenize neden olabilir. Bu yıl, iş açısından yeni bir sezon niteliği taşımakta.

2016 yılının genelinde ortak işlerde de kazançlı olacaksınız. Gelirinizin artmasıyla beraber şirketinizin sahip olduğu olanaklarda fazlalaşacak. Finansal durumunuz her gün daha da yukarılara çıkacak. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Şans ve başarı sizden yana olacak. Hırsınız ve enerjiniz sayesinde karşınıza çıkan engelleri de aşmayı başaracaksınız. Kova burcu, yeni bir işe başlamadan önce acele etmemeye çalışın.

Kova Burcu 2016 Sağlık

Kova burcu, 2016 yılında tedbiri elden bırakmaz, üzerinize düşeni en iyi şekilde yapar ve rutin olarak kontrollerinizi yaptırırsanız sağlık açısından büyük sorunlarla karşılaşmayacağınız gibi süregelen sağlığınızla ilgili de önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kilo vermeyi ve rejim yapmayı düşünüyorsanız da bunlardan fayda sağlayabilirsiniz ancak abartmamak kaydıyla. Söz konusu sağlık olduğunda disiplinli olmalısınız Kova burcu.

2016 yılında kemikleriniz biraz hassaslaşacak ve bu da ağrılar çekmenize neden olabilir. Ayrıca, ani hareketlerden de olabildiğince kaçınmalısınız. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak durumunuzu korumaya çalışın. Yıl içerisinde bolca dinlenmeli ve rahatlatıcı aktivitelere yönelmelisiniz. Süregelen rahatsızlığınızla ilgili de olumlu sonuçlar alınabilir. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

Kova Burcu 2016 Falı. Kova Burcu 2016. 2016 Kova Burcu Fal.