Boğa Burcu 2016 Falı

Burçlar 2016 Falı Boğa Burcu

Boğa burcu, 2016 yılı zorlanmayacağınız ve rahat geçireceğiniz bir yıl olacak. Şans büyük ölçüde sizden yana olacak ve uzun süredir peşinizi bırakmayan sorunlardan da kurtulmaya başlayacaksınız. Etkilerin lehinize dönmesi, rahatlamanızı ve kendinize olan güveninizin de tekrardan yerine gelmesini sağlayacak. Bu sayede işinize, ailenize ve eğitim yaşantınıza daha fazla önem verebileceksiniz. Üzerinizdeki negatif enerji azalmaya başlıyor.

2016 yılının ilerleyen dönemlerinde üzerinizde bulunan pozitif enerjinin daha da arttığını hissedeceksiniz. Bu yıl, huzursuzluğunuz da azalacak. Başarılar ve şans sizden yana olacak. Hayatınız her anlamda hareketlenmeye başlıyor. Özellikle kariyer yaşantınıza daha fazla odaklanacaksınız. Mesleğinizle ilgili eksikliklerinizi tamamlayacak ve daha da güçleneceksiniz. Plan ve projeler açısından her şey yoluna girmeye başlayacak.

Sahip olduğunuz yeteneklerinizi ve hislerinizi daha fazla kullanacaksınız. Zorlandığınızı hissettiğiniz ve kısıtlandığınız zamanlar olacak ancak bunları da atlatmayı bileceksiniz. İş hayatınıza önem verecek olmanız aşk, iş ve aile hayatınızı ihmal edeceksiniz anlamına gelmiyor. Hepsi arasında dengeyi kurmayı başaracaksınız. 2016 yılından zevk ve keyif alacaksınız Boğa burcu. Sosyal hayatınız hareketlenecek ve yoğun olarak aktivitelere katılacaksınız.

Boğa Burcu 2016 Aşk Hayatı

Boğa burcu, 2016 yılında aşk hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak ve özellikle evli olanlar için harika bir yıl olabilir. Evliliğinizde sorun yaşıyorsanız, eşinizle aranızdaki sorunları ortadan kaldıracak ve bağınızı da kuvvetlendirmeyi başaracaksınız. Aşk hayatınız güçlü ve sağlam etkiler altında olacak. Bekar olan medeni durumunuzun bu yıl içerisinde değişme ihtimali var Boğa burcu. Karşınıza güzel fırsatlar çıkacak.

Uzun süredir aradığınız aşkı bulma ihtimaliniz var. Sahip olduğunuz şansınız sadece iş ve eğitim yaşantınızda değil aşk hayatınızda da karşınıza çıkacak. Serbest ilişki yaşamak isteyenler için de önemli gelişmeler yaşanabilir. Süregelen birlikteliğinizle ilgili zaman zaman aksaklıklar yaşanabilir. Bazılarınız bu durumu atlatmakta zorlanacak ve partneriyle ayrılık kararı alacak. Bazılarınız için zor bazılarınız için de kolay olacak.

2016 yılında sahip olduğunuz çekiciliği ve cazibenizi en iyi şekilde kullanmaya başlayacaksınız. Karşı cinsin gözüne hoş geleceksiniz ve sizin oturaklı davranışlarınız, karşınızdaki kişiye de aradığı güveni fazlasıyla verecek. Birliktelik kurmakta pek fazla sıkıntı yaşamayacaksınız ancak zaman zaman da aceleci davranmamanız gerekiyor. Ön plana çıkacaksınız Boğa burcu. Karizmanızı doğru kullanmaya çalışın.

Boğa Burcu 2016 İş Hayatı

Boğa burcu, 2016 yılında iş hayatınızla ilgili aksaklıklar yaşandığı kadar fırsatlarda yaşanacak. Sorunları lehinize çevirmeyi başarır ve fırsatları da değerlendirirseniz, her şeyin istediğiniz gibi olmasını sağlayabilirsiniz. Birikim ve yatırımlar dikkat çekiyor. Özellikle grup çalışmalarında daha şanslı olacaksınız ancak bireysel kazancınız daha fazla olacak gibi görünüyor. Finans eviniz, Satürn'ün etkisi altında ve bu da parasal konularda sıkıntı yaşamayacağınız anlamına gelmekte.

2016 yılında yatırımlar dikkat çekecek ancak bunları da doğru yapmanız gerekiyor. Herhangi bir işe başlamadan önce iyice araştırma yapmalı ve başarıya ne kadar ulaşabilirsiniz, öncelikle bunun analizini yapmalısınız. Şansı lehinize çevirirseniz, geleceğinizi garanti altına almanızı sağlayacak işler de yapabilirsiniz. Üstünüz olan kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Maaşınızın artma ihtimali var. Bazılarınız da terfi alabilir ya da çalıştığı şirketten, daha iyi konumlara sahip bir şirkete geçebilir.

Boğa Burcu 2016 Sağlık

Boğa burcu, 2016 yılında sağlığınız size pek fazla sıkıntı yaratmayacağı gibi süregelen sağlık probleminizle ilgili de önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Enerjiniz yıl içerisinde yükselişte olacak ve kendinizi daha canlı ve hareketli hissedeceksiniz. Gezegenlerin de etkileri olumlu yönde ancak tedbiri tamamen elden bırakmamanız gerekiyor. Sağlığınızı ikinci plana atmamaya çalışın. Dikkatli olur ve gerekli kontrollerinizi zamanında yaptırırsanız, pek fazla sıkıntı yaşamazsınız.

2016 yılında böbrek ve boyun kısmınız bir hayli hassas olacak. Olası hastalıklara karşı direnç kazanmanız gerekiyor. Dengeli beslenmeli ve düzenli olarak spor yapmalısınız. Özellikle açık hava sporları size daha iyi gelecektir. Süregelen rahatsızlığınızla ilgili Venüs'ün desteğini alacaksınız. Farklı tedavi yöntemleri deneyebilir ve arzu ettiğiniz sonuçları alabilirsiniz. Özenli ve dikkatli olun Boğa burcu.

Boğa Burcu 2016 Falı. Boğa Burcu 2016. 2016 Boğa Burcu Fal.