Yay Burcu 2016 Falı

Burçlar 2016 Falı Yay Burcu

Yay burcu, 2016 yılı artık kendinizi toparlamaya başladığınız, hayatınızın düzene girdiği ve rahatladığınız bir yıl olacak. Geçen yıl hem sorunlarla karşılaştınız hem de güzelliklerle. Ne yapmanız, nelerle ilgilenmeniz gerektiğine ve sorunlarla nasıl başa çıkacağınızı bilemiyordunuz. Artık daha tecrübelisiniz ve olumsuzlukları nasıl lehinize çevireceğinizi iyi biliyorsunuz. Bu yıl sizin beklentilerinizi büyük ölçüde karşılayacak.

2016 yılında, daha önce yaşadığınız sıkıntıların size kazandırdıklarının tadını çıkartacaksınız. Olgunlaşmanız, hayatınızın her alanında size fayda sağlayacaktır. Hem ilişkiler hem de önemli iş birlikleri açısından şans sizin lehinize dönmeye başlayacak. Şans sizden yana ancak sizin de biraz olsun çaba göstermeniz gerekiyor Yay burcu. Çaba gösterirseniz, bu yılı istediğiniz gibi geçirebilirsiniz.

Bu yıl işlerinizde, ilişkilerinizde, eğitiminizde veya arkadaşlığınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Bazılarınız bu yenilikten fazlasıyla keyif alacak. Bazılarınız için de bu süreç biraz zorlu geçecek ancak izlerinden kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız. 2016 yılında ödüllendirileceksiniz. Hemen her konuda dikkat çekmeyi başaracaksınız. İletişim yeteneğiniz de üst düzeye çıkmaya başlayacak.

Yay Burcu 2016 Aşk Hayatı

Yay burcu, 2016 yılında duygularınızın esirinde olacaksınız ve muhtemelen aşktan da kaçamayacaksınız. Üzerinizde bulunan çekim ve karşı cinsin dayanılmazlığı karşısında pes edeceksiniz. Aşka ilginiz olmasa dahi bu yıl içerisinde aradığınız aşkı bulmakta zorlanmayacaksınız. Karşınıza bolca fırsatlar çıkacak. Bazılarınız aşk hayatında daha da olgunluk gösterecek, bazılarınız da ciddi birlikteliklerden uzak durmaya çalışacak.

2015 yılında karşılaştığınız fırsatları değerlendirmeyi başardıysanız, 2016 yılına ilişki içerisinde girebilirsiniz. Süregelen birlikteliğinizi bu yıl ciddiyete taşıyabilirsiniz. Bazılarınızın da süregelen birlikteliği sonlanabilir. Tartışmaları gözünüzde fazla büyütmeyin. İlişkinizden memnunsanız ve bitmesini istemiyorsanız, biraz daha alttan almayı başarmalısınız Yay burcu. Aksi halde istenmeyen tartışmalar, kavgalar kırıcı ve yıkıcı duruma gelebilir.

2016 yılında duygusal yönünüzü istediğiniz gibi açığa çıkartabileceksiniz ve bu da birlikte olduğunuz kişiyi fazlasıyla memnun edecek. İlişkinize gereken önemi vereceksiniz. Romantizme olan ilginiz daha da artacak. Birlikte olduğunuz kişiyle unutulmaz günler geçireceksiniz ve bu da aranızdaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacak. Yalnız olanlar için de sosyal hayatları çok önemli olacak. Evli olanların da, evlilik hayatları genel olarak iyi durumda olacak.

Yay Burcu 2016 İş Hayatı

Yay burcu, 2016 yılında iş hayatınız büyük ölçüde hız kazanmaya başlıyor. İstediğiniz iş girişimlerini başlatacak ve kariyerinizle ilgili önemli adımlar atacaksınız. Sahip olduğunuz hırs sayesinde istediğiniz konuma ulaşmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Bu yıl başarılar ardı ardına gelmeye başlayacak. Üstünüz olan kişilerin de dikkatini çekeceksiniz ve bazılarınızın bu yıl terfi alma ihtimali var. Maaşınızın da artması muhtemel.

Geride bıraktığımız yıl içerisinde iş hayatınıza gereken önemi vermiyordunuz ve bu da başarılı olmanızı zorlaştırıyordu. Bu yıl her şey tersine dönecek. Sorumluluklarınızın bilincinde hareket edeceksiniz. Başarıya ulaşmanız, finansal durumunuzun da her geçen gün iyiye gitmesini sağlayacak. İş değişikliği yapma ihtimaliniz de var. Bu tarz bir karar almadan önce zorluk çekmeyeceğinizden ve yeni işinizde arzu ettiklerinize sahip olabileceğinizden emin olmalısınız.

Yay Burcu 2016 Sağlık

Yay burcu, 2016 yılında sağlığınızla ilgili çok önemli problemler yaşanmayacak. Genel olarak stresli ortamlardan olabildiğince uzak durmanız gerekiyor. Sakinliğinizi korumalısınız. Uranüs'ün de etkisiyle beraber süregelen sağlık sorununuz da yavaş yavaş çözüme ulaşacak. Hayatınızda düzeni sağlamalısınız. Sahip olduğunuz enerjiyi de daha doğru kullanmanız gerekiyor. Zaman zaman kendinizi güçsüz hissedeceksiniz. Böyle zamanlarda yeteri kadar dinlenmeniz gerekiyor.

2016 yılında kalça ve böbrek kısmınız hassaslaşacak. Bu anlamda yılın son ayları daha da dikkat çekici. Zorlayıcı hareketlerden kaçınmalısınız. Düzenli olarak sağlık kontrollerinizi yaptırın. Devam eden tedaviniz varsa da asla aksatmamaya çalışın. Yay burcu, 2016 yılında üzerinize düşeni en iyi şekilde yapar, spor yapmaya özen gösterir ve düzenli olarak beslenirseniz, sağlık açısından sıkıntı yaşamazsınız.

Yay Burcu 2016 Falı. Yay Burcu 2016. 2016 Yay Burcu Fal.