Koç Burcu 2016 Falı

Burçlar 2016 Falı Koç Burcu

Koç burcu, 2016 yılında özellikle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve yalnız olduğunuz bölümlerde de hareketlilik yaşanacak. Sorunların ve sıkıntıların pek fazla karşınıza çıkmayacağını bilmelisiniz. Gezegenlerin de olumlu etkilerini daha fazla hissetmeye başlayacaksınız. Bazılarınız daha da olgunluk gösterecek. Şımarıklığı ve umursamazlığı bir kenara bırakacaksınız. Sorumluluklarınızın bilincine varacak, ona göre hareket edeceksiniz. Şanslısınız, size yük olan durumlar da değişime uğrayacak.

2016 yılında daha ciddi yaklaşımlarınız olacak. Özellikle iş ve aşk konusunda hayatınızın karmaşıklığa girmemesi için uğraş vereceksiniz. Duygularınız ve hisleriniz daha yoğun bir şekilde açığa çıkacak. Geride bıraktığımız yıl içerisinde işinizi, ailenizi veya arkadaşlarınızı ihmal etmiş olabilirsiniz. Bir bölüme önem verirken, diğer bölümü önemsemiyordunuz. Bu yıl düzeni oturtacak ve dengeli yaklaşımlarda bulunacaksınız.

Koç burcu, içinizde bitmek tükenmek bilmeyen enerji olacak. Sahip olduğunuz enerjiyi doğru kullanmayı başarırsanız, hem sorumluluklarınızın üstesinden gelir hem de işiniz veya ailenizi aksatmazsınız. Bazılarınız iş hayatında çok önemli adımlar atacak ve kariyerini üst seviyelere taşımayı başaracak. Yapmanız gerekenlerin farkına varır ve her şeyi yeri ve zamanına göre yaparsanız, pek fazla sıkıntı yaşamazsınız. 2016 yılında aşk, iş, sosyal, eğitim ve aile hayatınız canlılık kazanacak.

Koç Burcu 2016 Aşk Hayatı

Koç burcu, 2016 yılında aşk hayatınızda büyük ve köklü değişimler sizi bekliyor olacak. Özellikle sosyal hayatınız aşk konusunda size büyük etkilerde bulunacak. Bazılarınız aradığı aşkı bulurken, bazılarınız da süregelen birlikteliğinde ciddi adımlar atacak. Yılın ilk yarısında aşk açısından çok hızlı olmayacaksınız ancak pek fazla da sıkıntı yaşamayacaksınız. Sosyal olarak ne kadar aktif olursanız, aşk açısından da o kadar fırsatla karşılaşırsınız.

2016 yılında her şeyden önce kafanız ve duygularınız rahat olacak. 2016 yılının ilerleyen dönemlerinde çok daha aktif olacaksınız. Duygularınız sizi esir alabilecek. Karşınıza çıkabilecek bir kişiyle arzu ettiğiniz şekilde yakınlaşmayı başaracaksınız. Başlangıçlar hız kazanacak. Aşkı arıyorsanız, partner seçimlerinde biraz daha dikkatli olmalısınız. Bir adım atmadan önce düşünür ve hislerinize kulak verirseniz, hayal kırıklığı yaşama ihtimaliniz de azalır.

Süregelen birlikteliğinizde partnerinizle daha fazla yakınlaşacaksınız. Aranızda ufak tefek sorun yaşanıyorsa da bunları çözümlemekte zorlanmayacaksınız. İstediğiniz zaman sizden beklenmeyecek düzeyde romantik olabiliyorsunuz ve bu yönünüzü de yıl içerisinde daha fazla açığa çıkartacaksınız. Aşk konusunda eksik yönlerinizi gidermeyi başaracaksınız. Evliliğinizde de sorun yaşanıyorsa, sizin bu yıl sorunları alttan alma isteğinizle beraber her şey yoluna girmeye başlayacak.

Koç Burcu 2016 İş Hayatı

Koç burcu, 2016 yılında kariyerinizle ilgili yapacağınız çalışmalarda ve hem daha önce hem de yeni başlatacağınız işlerde şans sizden yana olacak ve başarıya kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Maddi yönden pek fazla sıkıntı yaşanmayacak. Gelir ve giderler konusunda dengeyi kurmayı başarırsanız, birikim yapabilir ve hatta ilerleyen dönemlerde yatırım bile yapabilirsiniz. Meslek hayatınızda istediğiniz noktaya ulaşacağınız bir yıl olacak Koç burcu.

2016 yılında mesleğinizle ilgili ufak tefek değişimler yaşanabilir. İşinizden memnun değilseniz ve mesleğinizi farklı alanlarda devam ettirmek istiyorsanız şanslı olacaksınız. Kariyer grafiğiniz her geçen gün daha üst seviyelere çıkmaya başlayacak. Belki de hayalini kurduğunuz hayata sahip olabilirsiniz. Çalışmalarınıza gerekli olan önemi verdiğiniz takdirde pek fazla sıkıntı yaşamazsınız. Yıl içerisinde beklenmedik kayıplar da yaşanacak ancak bunları lehinize çevirmekte de pek sıkıntı yaşamayacaksınız.

Koç Burcu 2016 Sağlık

Koç burcu, geride bıraktığımız yıl içerisinde bazılarınız için geçerli olmasa da genel olarak sağlık durumunuz size pek sıkıntı yaratmadı. Bazılarınız süregelen rahatsızlığında önemli ilerlemeler kat etti. Bazılarınız da tedbirsizliğinden dolayı sıkıntı yaşadı. 2016 yılında sağlık açısından pek fazla sorununuz olmayacak. Yine de daha dikkatli olmalı ve özellikle ruhsal açıdan size zarar verebilecek ortamlardan uzak durmanız gerekiyor.

2016 yılında enerjinizin düşmesine izin vermeyin. Satürn ve Jüpiter'de sağlığınız konusunda size olumlu desteklerde bulunmakta. Doğal tedavi yöntemlerini deneyebilir ya da probleminiz yoksa da doğal ilaçlarla sağlığınızı daha iyiye çıkartabilirsiniz. Yeme ve içme konusunda da aşırıya kaçmamaya çalışın. Spor yapmaya çalışın. Boş vakitlerinizi size fayda sağlayacak şekilde geçirin. Tüm bunları sağladığınız sürece sağlığınız açısından pek fazla sıkıntı yaşamazsınız.

Koç Burcu 2016 Falı. Koç Burcu 2016. 2016 Koç Burcu Fal.