Terazi Burcu 2017 Falı

Burçlar 2017 Falı Terazi Burcu

Terazi burcu, 2017 yılından beklentileriniz oldukça fazla olabilir. Bazılarınızın beklentileri belirli düzeyde karşılık bulurken, bazılarınız hayal kırıklığına uğrayabilir ancak genel olarak geride bıraktığımız yıldan çok daha güzel günler geçireceğiniz ortada. Harekete geçerken veya istediklerinize ulaşmaya çalışırken çok daha şanslı olacaksınız. Yılın ilk yarısı, yılın ikinci yarısına hazırlık süreci olarak görülmeli. Sorumluluklarınız da sizi yıpratmayacak.

2017 yılında hayatınızın hemen her bölümünde düzen sağlanacak. Özellikle size iyi gelen kişi veya kişilerle daha fazla vakit geçirmeye başlayacaksınız. Sosyal hayatınızın getirileri sadece arkadaşlıklar açısından değil aşkla ilgili de olabilir. İletişim ve ifade yeteneğiniz yukarılara çıkacak. Değişimlerden en faydalı geri dönüşler alacaksınız. Yeni yılın tadını çıkartacak ve keyifli günler geçireceksiniz.

Terazi burcu, geçen yılın sonlarına doğru hayatınızda yaşanan olumsuzluklardan dolayı kendinizi hiç iyi hissetmiyordunuz ancak bu yıl tersine gidiyor. Hayatınızın her alanında dengeyi kurmakta başarılı olacaksınız. İşle ilgili konularda mutlaka yaratıcılığınızı üst seviyelere çıkartmalısınız. Finansal durumunuz da iyiye gidecek. Yoğun aktiviteler keyifli olmanızı sağlayacak ancak enerji açısından zorlanabilirsiniz.

Terazi Burcu 2017 Aşk Hayatı

Terazi burcu, aşka olan yatkınlığınız yıllardır üst seviyelerde ancak bazılarınız bir türlü arzuladığı mutluluğu ve huzuru bulmakta zorlanıyor. Birliktelik kurmakta ve bir ilişkiye başlamakta hiç zorlanmıyor, yalnız kalmıyorsunuz ancak bu tür yaklaşımlarınızın duygusal açıdan sizi yıprattığı gibi bir gerçek var ortada. Aşk hayatınıza her zamanki gibi gerekli olan önemi vereceğiniz bir yıl var önünüzde. Fırsatlarınız da bolca olacak ancak süregelen birlikteliğiniz söz konusu olduğunda biraz olsun özgürlük ihtiyacınızdan vaz geçmelisiniz.

Süregelen birlikteliğinizde ufak tefek sorunlar yaşandığında dahi partnerinizden uzaklaşıyorsunuz ve bu sizin en olumsuz davranışınız olarak dikkat çekmekte. 2017 yılında birlikteliğinize sahip çıkacaksınız. Bazılarınız ciddi birliktelik kurmak isterken, özellikle genç yaşlarda olanlar daha çok kısa vadeli birliktelik arayışında olacak. Seçimlerinizin sizi zarar vermeyecek düzeyde olmasına dikkat edin.

Uzun süredir birliktelik içerisinde olanlar ve ilişkisinde herhangi bir sorun yaşamayanların yılın ikinci yarısında evlilik ya da nişan gibi bir karar alma ihtimali var. Farklılıklar ve değişimlerden en faydalı geri dönüşler alacaksınız. Bazılarınız uzun süredir arkadaş olduğu bir kişiyle birliktelik kurmak isteyebilir. Hislerinizin sizi yönlendirmesine karşı koyamayacaksınız. Bazılarınız hata yaparken, bazılarınız da mutluluğa ulaşacak.

Terazi Burcu 2017 İş Hayatı

Terazi burcu, 2017 yılında sosyal hayatınızın sadece arkadaşlık ve aşk açısından size fayda sağlamayacağını söylemiştik. Sahip olduğunuz çevreden iş açısından yararlanma ihtimaliniz var. Çalışmalarınızı geçen yıla oranla çok daha geniş çevreye yayabilirsiniz. Hedeflerinize ve başarıya ulaşırken şanslı olacaksınız. Yıl içerisinde de gereksiz risklerden olabildiğince uzak durmanız gerekiyor. Finansal durumunuz her geçen gün daha iyiye gidecek.

2017 yılında grup çalışmalarına olan ilginizi üst seviyelere çıkartmanız gerekiyor. Bazılarınızın sorumluluğu hiç olmadığı kadar üst seviyelere çıkacak ve tek başınıza mücadele ettiğiniz sürece çok fazla yıpranma ihtimaliniz var. Yeteneklerinizi doğru kullanmalı ve başarıya giden yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz. Enerjiniz zaman zaman düşüşte olacak ancak engelleri aşmakta pek fazla zorlanmayacaksınız. Genel olarak iş hayatınızda da başarılı olacaksınız Terazi burcu.

Terazi Burcu 2017 Sağlık

Terazi burcu, 2017 yılında sağlıklı kalmak ve herhangi bir sorunla karşılaşmak istemiyorsanız mutlaka gerekli kontrollerinizi yaptırmalı ve özenli davranmalısınız. Sağlığınız açısından çok büyük ve köklü sorunlarınız olmayacak ancak enerjinizin yüksek olmasına ihtiyacınız var. Süregelen sağlık probleminizle ilgili doktorunuzun önerilerine kulak vermediğiniz sürece sorunun çözülmesine yardımcı olamazsınız.

2017 yılının ikinci yarısında kemikleriniz bir hayli hassas olacağı için zaman zaman ağrılarınızın olma ihtimali var. Fiziksel ve zihinsel açıdan iyi durumda olmanızı sağlayacak aktivitelere yönelmelisiniz. Kilo problemi olan Terazi burcu insanları da diyetlerden olumlu geri dönüşler alabilirler. Her şeyden önce spor yapmanız gerekiyor. Enerjinizin düştüğü zamanlarda da bolca dinlenmeye çalışmalısınız.

Terazi Burcu 2017 Falı. Terazi Burcu 2017. 2017 Terazi Burcu Fal.