Balık Burcu 2016 Falı

Burçlar 2016 Falı Balık Burcu

Balık burcu, 2016 yılı geleceğinizle ilgili çok önemli adımlar atacağınız ve attığınız adımların çoğunda da şanslı olacağınız bir yıl olacak. Yapacağınız ya da yapmış olduğunuz çalışmalarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Hedeflerinize ve hayallerinize ulaşma ihtimaliniz çok yüksek. Biraz daha çaba göstermeniz ve sabırlı olmanız gerekiyor. Daha önceden başlatmış olduğunuz projelerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

2016 yılında karşınıza ufak tefek sorunlar çıkacak ancak bunların da çok büyütülecek bir şey olmadığını göreceksiniz. Kişiliğiniz güçlenecek, konumunuz güçlenecek, kendinizi her zamankinden çok daha iyi hissedeceksiniz. Aile hayatınızda, sosyal yaşantınızda ve işlerinizde her şey istediğiniz gibi olacak. Geride kalan iki yıllık süreçten itibaren hayatınız olumlu anlamda değişmekteydi ve artık çok daha iyi konumlara ulaşacaksınız.

Bu yıl başarı ve ödüller bolca olacak gibi görünüyor. Sadece hayat şartlarınız değil siz de değişime uğrayacaksınız. Fiziksel olarak görüntünüzü değiştirebilirsiniz. Duygularınıza daha fazla kulak vereceksiniz ve bu yıl romantizme yatkın olma ihtimaliniz de var. Diğerlerinden farklı ancak her anlamda keyif alacağınız bir yıl sizi bekliyor Balık burcu. 2016 yılının tadını çıkartmaya çalışın.

Balık Burcu 2016 Aşk Hayatı

Balık burcu, 2016 yılında iş ve aşk hayatınız arasında dengeyi kurmakta başarılı olacaksınız ki bu durum sizin için çok daha önemli olacak. İşinize çok fazla önem veriyordunuz ve bu da aşk hayatınızı ihmal etmenize neden oluyordu. Hayatınızın düzene girmesiyle beraber aradığınız aşkı bulma ihtimaliniz de artacak. Aşk açısından fırsatların bolca olduğu ve duygusal olarak yoğun olacağınız bir yıl sizi bekliyor.

Çekiciliğinizi ve cazibenizi istediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Karşınıza çıkan kişi veya kişilerle istediğiniz gibi yakınlaşacaksınız. Bazılarınız bu yıl evlilik kararı alabilecek. Bazılarınız da uzun süredir devam ettirdiği ilişkisini sonlandırma kararı alacak. Başlangıç ve bitişin olacağı bu yıl sizde tedirginlik yaratmasın. Genel olarak istediğiniz şartlara sahip olabileceksiniz. Sosyal olarak da aktif olacaksınız. Bu durum, aşk hayatınızda güzel fırsatları size sunacak.

2016 yılında yeni aşklara yelken açacaksınız. Sosyal ortamınız değişecek, hayatınıza yeni insanlar girecek. Aşk hayatınızda her şey istediğiniz gibi olacak. Evli olan Balık burcu insanları, işinize verdiğiniz önemden dolayı eşinizi veya çocuklarınızı ihmal ediyordunuz. Zaman zaman işinizdeki stresle beraber kavga ve tartışmalar da gündeme geliyordu. Merak etmeyin, 2016 yılında her şey yoluna girecek.

Balık Burcu 2016 İş Hayatı

Balık burcu, 2016 yılında güç tamamen sizin elinizde olacak ve istediğiniz gibi de kontrol edebileceksiniz. İşinizle ilgili geriye değil sürekli olarak ileriye doğru adım atacaksınız. Finansal durumunuz her geçen gün daha iyi seviyelere ulaşmaya başlayacak. Yeni iş birlikleri kurabilir, çalışmalarınızı da daha geniş çevreye ulaştırabilirsiniz. Gelir seviyeniz sizi daima memnun edecek düzeyde olacak. Yatırımlarınızın da karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

2016 yılında yurtdışı kaynaklı işler de gündeme gelebilir. İşiniz gereği yurtdışına çıkabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmanız daha da kolay olacak. Daha önce girmediğiniz işlere girebilir ve önemli kaynaklar elde edebilirsiniz. Üzerinize düşeni en iyi şekilde yerine getireceksiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız da çok iyi. Üstünüz olan kişilerin dikkatini çekmeyi başaracaksınız. Terfi alma ihtimaliniz de var.

Balık Burcu 2016 Sağlık

Balık burcu, 2016 yılında hayatınızın her bölümünde olumlu gelişmeler yaşanacak olması, sağlığınıza da gereken önemi vermenizi sağlayacak. Özellikle süregelen sağlık probleminizi çözüme kavuşturmakta daha şanslı olacaksınız. Gelişmeler sizi memnun edecek düzeyde olacak. Güzel haberleri ardı ardına almaya başlayacaksınız. 2016 yılında stresli ortamlardan olabildiğince uzak durmaya çalışın.

Ruhsal ve fiziksel olarak enerjinizi korumanız gerekiyor. Düzenli olarak beslenmeli ve spor yapmalısınız. Kalbinizi yoracak yiyecekler tüketmeyin. Sosyal olarak, rahatlamanızı sağlayacak ortamlarda bulunun. Hobilerinize zaman ayırın. Rutin olarak sağlık kontrollerinizi yaptırın. İlaç kullanıyorsanız da, ilaçları zamanında almaya ve aksatmamaya dikkat edin.

Balık Burcu 2016 Falı. Balık Burcu 2016. 2016 Balık Burcu Fal.