Aslan Burcu 2016 Falı

Burçlar 2016 Falı Aslan Burcu

Aslan burcu, 2016 yılında hareketlenecek ve kendinizi fazlasıyla enerjik hissedeceksiniz. Geride bıraktığımız yıl içerisinde istediklerinizi yapmakta zorlanıyor ve kendinizi iyi hissetmiyordunuz. Bazılarınızın yapmış olduğu her türlü girişim sonuçsuz kalıyordu. Bu yıl işler biraz daha değişmeye başlayacak. Girişimlerinizden olumlu sonuçlar alacaksınız. Hem iş hem özel hem de eğitim yaşantınızda sizi memnun edecek gelişmelerle karşılaşacaksınız.

2016 yılında Jüpiter'in de desteğiyle beraber hayallerinize ulaşmakta şanslı olacaksınız. Karmaşık ve düzensiz gibi görünen hayatınız düzene girecek ve her şeyi istediğiniz gibi yapabileceksiniz. Sosyal hayatınız konusunda da birtakım eksiklikler yaşıyordunuz. Yalnız olduğunuzu ve arkadaşlarınızla uyumu yakalamakta zorlandığınızı düşünüyordunuz. Bazılarınız bu durumdan keyif alırken bazılarınız da şikayet ediyordu. Sosyal hayatınız da canlanmaya başlayacak.

Sosyal hayatınızın canlanacak olması gerek iş gerekse aşk konusunda size fırsatlar yaratabilir Aslan burcu. 2016 yılında düzen ve kolaylık dikkat çekiyor. Özellikle eğitim hayatına devam eden ya da etmek isteyip de başarılı olamayanlar için güzel gelişmeler yaşanabilir. Çalışmalarınıza hız vereceksiniz. Hedeflerinize odaklanacak ve kendinize yeni yol haritası çizeceksiniz. 2017 yılına kadar canınızı sıkacak çok büyük olayla karşılaşmayacaksınız.

Aslan Burcu 2016 Aşk Hayatı

Aslan burcu, aşk hayatınız geride bıraktığımız iki yıllık süreçte sıkıntılarla doluydu. Hisleriniz ve duygularınız netlik kazanamıyor, ne yapmanız gerektiğine bir türlü karar veremiyordunuz. Süregelen birlikteliğinizde de sürekli olarak sorun ve tartışmalarla karşılaşıyordunuz. Aslında kendinizi ilişkinize veremediğiniz için tüm bunlar meydana geliyordu. Bu yıl, ne istediğinize ve ne hissettiklerinize daha rahat karar verebileceksiniz.

Aşk hayatınızın düzene girecek olması, 2016 yılında evlilik kararı almanızı sağlayabilir. Yalnız olan Aslan burcu insanları da bu yıl içerisinde aradığı aşkı bulacak. Duygusal açıdan rahat olacaksınız. Hissettiklerinizi aktarmakta pek sıkıntınız olmayacak. Uzun süredir hayal ettiğiniz sorunsuz, mutlu ve huzurlu birlikteliğe sahip olabilirsiniz. Fırsatlarınız bol olacak gibi görünüyor. Seçimler konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız.

2016 yılında kendinize olan güveniniz yükselişe geçecek. Çekiciliğinizi ve karizmanızı istediğiniz gibi kullanacak, iletişim yeteneğinizden de faydalanacaksınız. Aşk acısı çeken Aslanların da bu durumdan kurtulmasını sağlayacak aşklar gündeme gelecek. Hiç beklemediğiniz bir anda derin bir aşkın içerisine girebilirsiniz. Geride bıraktığımız yılda sahip olduğunuz ciddiyetsizlik, 2016 yılında ortadan kalkmış olacak.

Aslan Burcu 2016 İş Hayatı

Aslan burcu, 2016 yılında finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ortaya çıkacak. Sahip olduğunuz parayı doğru değerlendirmeyi başaracaksınız. Yatırımlar yapma ihtimaliniz var. Bazılarınız yeni bir işe başlayacak. Üzerinizde bulunan olumlu enerjiyle beraber başlamış olduğunuz işte de kısa süre içerisinde dikkat çekmeyi başaracaksınız. 2016 yılı, iş ve fırsatlar açısından bolluk getirecek ve siz de bu durumdan büyük keyif alacaksınız.

Keyif almadığınız ya da verimsiz olduğunuzu düşündüğünüz bir işte çalışıyorsanız da değişikliğe gidebilirsiniz. Meslek hayatınıza daha profesyonel yaklaşımlarda bulunacaksınız. Bu yıl, gelir ve giderler konusunda dengeli olmanız gerekiyor. Başarılara ardı ardına ulaşacak olmanız terfi almanızı ya da maaşınızın artmasını gündeme getirebilir. Dikkat çekeceksiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirirseniz, geri kalan her şey kendiliğinden ortaya çıkmaya başlar.

Aslan Burcu 2016 Sağlık

Aslan burcu, 2016 yılında sağlığınız söz konusu olduğunda biraz daha dikkatli ve özenli olmanız gerekiyor. Sağlığınızı ikinci plana atmaz ve düzenli olarak kontrollerinizi yaptırır, değişen hava şartlarına da uyum sağlarsanız pek fazla sıkıntıyla karşılaşmazsınız. 2016 yılında stresli ortamlardan ve basık alanlardan uzak durmaya çalışın. Üzerinize düşeni yapmalısınız, geri kalan her şey daha kolay olacaktır.

2016 yılında sindirim sisteminiz ve kemikleriniz bir hayli hassas olacak. Yiyecekler, içecekler ve yapacağınız hareketler bu anlamda dikkat çekici olacak. Yıl içerisinde enerjinizin düştüğü, yorgun ve halsiz hissettiğiniz zamanlar olacak. Bu gibi durumlarda yeteri kadar dinlendiğinizden emin olmalısınız. Süregelen rahatsızlığınızla ilgili de olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu anlamda yılın ilk yarısı dikkat çekiyor.

Aslan Burcu 2016 Falı. Aslan Burcu 2016. 2016 Aslan Burcu Fal.