Akrep Burcu 2016 Falı

Burçlar 2016 Falı Akrep Burcu

Akrep burcu, 2016 yılında rahat olacaksınız ve bu da demek oluyor ki özellikle geride bıraktığımız yıl içerisinde sürekli olarak üzerinizde bulunan bu stres ve gerginlik son bulacak. Daha pozitif yaklaşımlarda bulunacaksınız ve bu durum hem sizin hem de size değer veren insanların mutlu olmasını sağlayacak. Güzel, olumlu ve huzurlu bir yıl sizi bekliyor. Bu yıl karşınıza çıkacak olan gelişmeleri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Bu yıl gezegenlerin olumlu açılarından faydalanmaya çalışmalısınız. Daha önceleri üzerinizde bulunan negatif enerji ortadan kalkıyor ve pozitif enerji çok daha fazla bir şekilde geliyor. İş, aşk veya özel hayatınızla ilgili her şey yolunda gitmeye başlayacak. Sorunların ve sıkıntıların azalmasıyla beraber kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu anlamda 2016 yılının ilk yarısı daha dikkat çekici olacak.

2016 yılının ikinci yarısında ailenize daha fazla önem vereceksiniz ancak bu diğer konularda özensiz olacaksınız anlamına gelmiyor. İş, aile ve aşk arasında dengeyi kurmayı başaracaksınız. Eksikliklerinizi tamamlayacak ve kişisel olarak gelişim göstereceksiniz. Sosyal hayatınız da hareketleniyor ve daha aktif olacağınız bir yıla giriyorsunuz. Bazılarınızın arkadaşlıkları değişim gösterebilir. Mutsuz olmanıza neden olan hemen her şeyden kurtulmayı başaracaksınız.

Akrep Burcu 2016 Aşk Hayatı

Akrep burcu, 2016 yılında sosyal yönden bir hayli hareketli olacaksınız ve bu da aşk açısından güzel fırsatları ayağınıza kadar getirecek. Yalnızsanız ve aşkı arıyorsanız, karşınıza çıkan fırsatları doğru değerlendirmeniz gerekiyor. Bu anlamda yoğun bir dönem sizi bekliyor olacak. Seçimler konusunda doğru kararlar vermeyi başarırsanız uzun süredir aradığınız ve hayalini kurduğunuz aşka sahip olabilirsiniz.

2016 yılında çok köklü değişimler yaşanmayacak ancak sorunların da yavaş yavaş ortadan kalkacağını bilmeniz gerekiyor. Özellikle süregelen ilişkinizde sürekli olarak aklınızı meşgul eden sorunları çözüme kavuşturmayı başarabilirsiniz. Biraz daha ılımlı olmalı ve partnerinize gereken önemi vermeniz gerekiyor. Tutkulu bir aşk hayatına sahipseniz ve gerçekten sorun yaşamadığınızı düşünüyorsanız, evlilik kararı alabilirsiniz.

Bazılarınız bu yıl içerisinde evlilikten baya uzaklaşacak gibi görünüyor. Arzu ettikleriniz ciddi birliktelikten baya uzakta. Durumunuzu gözden geçirmeye çalışın. 2016 yılında sosyal hayatınızın getirileri hem ciddi hem de gelişigüzel birliktelik açısından fırsatlar sunacak. Eğlence ağırlıklı birlikteliğin ileride sorun çıkartabileceğini unutmamalısınız. İstekleriniz karşılık bulacak Akrep burcu. Genel olarak aşk açısından sıkıntı yaşamayacaksınız.

Akrep Burcu 2016 İş Hayatı

Akrep burcu, bu yıl iş hayatınız ve dolayısıyla finansal durumunuz bir hayli yükselişte olacak. Geride bıraktığımız yıl içerisinde sorunları yavaş yavaş geride bırakmayı başarmıştınız ve yılın son aylarında da yükselişe geçmeye başlamıştınız. 2016 yılında tüm bunları çok daha fazla hissetmeye başlayacaksınız. Kariyer yaşantınızın ilerleyecek olması, kendinize olan güveninizin de artmasını sağlayacak. Fırsatlar konusunda daha cesur olabileceksiniz.

2016 yılında başlattığınız ve başlatacağınız her türlü girişimlerinizden de olumlu sonuçlar almaya başlayacaksınız. Bu yıl başarılarınızın artmasıyla beraber maaşınızda artış olacağı gibi terfi de alabilirsiniz. Hayali kurduğunuz iş hayatına sahip olabilirsiniz. Kaynaklarınızı doğru değerlendirmeli ve sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmelisiniz. Yeteneğinizi ve yaratıcılığınızı doğru anlamda kullanacaksınız. Yatırım yapmayı ve birikimlerinizi değerlendirmeyi düşünüyorsanız, yatırım yapmadan önce biraz daha araştırma yapmaya çalışmalısınız.

Akrep Burcu 2016 Sağlık

Akrep burcu, 2016 yılında sağlığınız genel olarak iyi durumda olacak. Geride bıraktığımız yıl içerisinde yaşamış olduğunuz sağlık sorunlarının nelerden kaynaklandığını düşünmeli ve ona göre tedbirinizi almalısınız. Tedbirsiz davranır ve sağlığınızı göz önünde bulundurmadan davranırsanız, ufak da olsa canınızı sıkabilecek, enerjinizin düşmesine neden olacak sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Sağlık düzeyiniz 2016 yılının her geçen günü artmaya başlayacak. Süregelen rahatsızlığınızla ilgili gerekli kontrollerinizi yaptırmalısınız. Doktorunuz tedavi için neyi öneriyorsa, öneriye sadık kalmalı ve ilaçlarınızı doğru kullanmalısınız. Spor yapın Akrep burcu. Dengeli beslenin ve düzenli uyuyun. Stresli ortamlardan da uzak durmaya çalışın.

Akrep Burcu 2016 Falı. Akrep Burcu 2016. 2016 Akrep Burcu Fal.