İkizler Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı İkizler Burcu

Sevgili İkizler burcu, 2015 yılında yaratıcı yönünüzü daha fazla açığa çıkartabilecek ve istediğiniz biçimde kullanabileceksiniz. Siz zaten rutin işlerden sıkılan bir karaktere sahipsiniz ve 2015 yılında tüm bunlar ortadan kalkmış olacak. Arzuladığınız her şeyle karşılaşma fırsatı elde edeceksiniz. Özellikle Temmuz 2015'e kadar olan dönemde çok önemli işlerin altına imza atabilir, güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aklınızda bir proje var ise, Temmuz ayına kadar bu projeyi hayal ettiğinizden daha güzel bir şekilde hayata geçirebilirsiniz.

Aldığınız kozmik enerjilerden dolayı, yılın belirli bölümlerinde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durumun fazlasıyla olumsuz olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak çok önemli gelişmeler ve sürprizler yaşanabilir. Daha önce yaptığınız işleri, yılın belirli bölümlerinde tekrar yapmak zorunda kalacaksınız ancak her seferinde başarılı olmanız, motivasyonunuzun daha da yükselmesini sağlayacak.

Nisan 2015'te yaşanacak gezegensel olaylar, önemli gelişmeleri ve değişimleri beraberinde getirecek. Hem sosyal hayatınız hem de aşk hayatınız bu etkilerden nasibini fazlasıyla alabilir. Jüpiter, Temmuz 2015'te iletişim yönünüzün daha da kuvvetli olmasını sağlayacak. Konuşma tarzınızla karşınızdaki kişileri çok daha kolay etkileyebilirsiniz. Bu durum, özellikle iş konusunda size çok fazla fırsatlar getirebilir. Her zamankinden daha yetenekli olacak, istediklerinize daha rahat sahip olabileceksiniz. Yılın son ayında özellikle iş konusunda gelişmeler söz konusu olacak. İş konusunda aksaklıklar yaşanacak dönemler; Şubat, Haziran, Temmuz ve Ekim ayı olacak. Bu tarihlerde daha dikkatli olmaya çalışmalısınız.

İkizler Burcu 2015 Aşk Hayatı

Sevgili İkizler burcu, 2015 yılında aşk hayatınız tam anlamıyla alev alev olacak. Mars, Temmuz 2015'e kadar çok daha fazla tutkulu olmanızı sağlayacak. Bu nedenle aşk hayatınızda daha maceracı olabilir ve olmayacak hayallerin peşinden gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda ne kadar cesur olursanız olun, Mayıs ayına kadar olan dönemde daha güzel aşk planları yapabileceksiniz.

2015 yılında aşk hayatınızda sıkıntılı dönemler zaman zaman yaşanacak. Partnerinizle aranızda sıkıntılar ve tartışmalar yaşanabilir. Ne olursa olsun agresif olmaya çalışmamalı, daha çok pasif bir görüntüye sahip olmalısınız. Susan taraf siz olun, bir şey kaybetmezsiniz. Jüpiter'in iletişim yeteneğinizi artıracak olması, aşk hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacak. İlişkinize daha yumuşak yaklaşımlarda bulunabilir ve var olan sorunları kolaylıkla ortadan kaldırabilirsiniz. Kasım 2015'ten sonra aşk hayatınız daha da hareketlenecek ve bu dönem özellikle bekâr olan İkizler için güzel fırsatlar anlamına gelmekte. Ya da var olan birlikteliğinizi daha da derinleştirebileceksiniz.

İkizler Burcu 2015 İş Hayatı

Sevgili İkizler burcu, 2015 yılında iş hayatınızda daha rekabetçi olmanız söz konusu. Yaşanacak her türlü değişikliğe son derece hazırlıklı olmalısınız. Kariyer yaşantınızı hafife almak, ilerleyen dönemlerde başınızın ağrımasına neden olabilir. Alacağınız etkiler çok önemli ve sizde bunun farkına varmalısınız. Hissedeceğiniz gezegensel enerjiyi en olumlu şekilde kullanmaya çalışmalısınız. Ne olursa olsun, önemli olan yaptığınız işin önemini anlamak olacak.

Profesyonel anlamda karşılaşacağınız gelişmeleri aslında geride kalan yılın içerisinde hissetmeye başlamış olabilirsiniz. Çok fazla değişiklikle karşılaşacaksınız. İş hayatınızda yaşanacak değişimlere ayak uydurursanız, karlı çıkabilirsiniz. Başarınız daha da artabilir ve özellikle maddi anlamda istediğiniz şartlara sahip olabilirsiniz. Değişikliğe karşı çıkmak yerine, beraber hareket etmeye çalışmalısınız.

2015 yılında zaman zaman sıkıntılar yaşayacaksınız ancak devamında çok güzel gelişmeler olacak. Yükselmeyi hedefliyorsanız, 2015 yılı içerisinde hedeflediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Ayrıca kariyer değişikliği yapmak isteyen ve işsiz olan İkizler için de güzel gelişmeler söz konusu olacak. İhtiyacınız olan bağlantıları Ekim 2015'ten sonra kurabilirsiniz.

İkizler Burcu 2015 Sağlık

Sevgili İkizler burcu, 2015 yılında zaman zaman sağlığınıza çok fazla özen göstermelisiniz. Özellikle Nisan ayında yaşanacak gelişmeler, sağlık sorunlarıyla karşılaşmanıza neden olabilir. Özellikle vücudunuzu korumaya çalışmalısınız. Doğal çaylar tüketin. Sizi rahatlatacak şeyler bulmalısınız. Stresli ve yorgun olduğunuz dönemlerde bol bol derin nefes almalısınız. Zihinsel açıdan yaşanacak yorgunluklar konusunda da size yardımcı olacaktır. 2015 yılında hem zihinsel hem de fiziksel gücünüz üst düzeyde olmalı, bunu unutmayın.

İkizler Burcu 2015 Falı. İkizler Burcu 2015. 2015 İkizler Burcu Fal.